Cum a ajuns câinele Sunny să aibă rubrică în emisiunea “La Măruță!

mihai-nae.jpg

mihai nae
Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelor
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelor, care a reușit să-l pună cu botul pe labe pe Sunny, câinele care are propria rubrică în emisiunea lui Măruță! Patrupedul se numește Sunny și le-a dat mari bătăi de cap stăpânilor săi! Acum se pare că și-a găsit nașul, în prezența unuia dintre cei mai tari instructori canini de la noi, singurul dresor român acceptat să meargă la cursurile din America ale unui alt dresor celebru, Cesar Milan.

“Sunny e un câine adoptat de Raluca Boloș, colega lui Măruță de la ProTv, iar rubrica lui se numește «Sunny câine rău», pentru că distruge casa, sare gardul, se dă la oameni, la câini etc. Le-a distrus canapeaua stăpânilor, plinta. Am reușit să disciplinez cățelul, îi trăgea și foarte tare în lesă, nu îi asculta deloc, acum merge la pas, face așteptare în lesă, așteptare în punct fix, are rubrica lui, în fiecare vineri, «La Măruță», unde poate fi văzută evoluția pe partea de disciplină”, spune dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

Instructorul canin s-a lansat în muzică! Are o colaborare cu Uddi!

Dresează câini de 16 ani, dar pasiunea lui pentru muzică este mai “vie” ca niciodată! Instructorul canin Mihai Nae nu renunță la dragostea pentru animale, însă vine în atenția publicului cu debutul său muzical, piesa și videoclipul “EGO”, în colaborare cu UDDI.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Câinii și pisicuțele sunt cele mai populare animăluțe de companie. Este lesne de înțeles de ce: sunt inteligente, dornice de afecțiune și gata să facă oricând stăpânului pe plac. Mai ales dacă sunt și dresate!

  • Ruby, Oana Zăvoranu şi Mihai Trăistariu şi-au transformat casele în ”Ferma animalelor”, după ce şi-au cumpărat pisici aristocrate, ori au cules de pe străzi câini şi pisici înfometate. Click! vă prezintă câteva fotografii amuzante, în care se vede de la o poştă că pufoşeniile au pus stăpânire până şi pe dormitorul vestiţilor lor stăpâni.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5