Culmea! Cristian Pomohaci e invitat la emisiunile tv de Paște

2_col_pomohaci.jpg

Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci a filmat la Favorit TV, alături de alți colegi de breaslă

Nu mai are voie să slujească, astfel că se concentrează pe emisiunile de televiziune și pe concerte, singura lui sursă de venit.

Deși e implicat într-un scandal sexual cu un minor, Cristian Pomohaci (49 ani) are solicitări pe plan artistic, pe bandă rulantă. Zilele trecute, el a filmat pentru emisiunea specială de Paște, de la Favorit Tv, alături de Elena Merișoreanu, Cristina Turcu-Preda și de Constantin Măgureanu, și unde îl veți vedea într-un recital. Problemele cu legea nu i-a știrbit câtuși de puțin popularitatea, el fiind întâmpinat la concertele din întreaga țară cu pâine și sare, dar și cu buchete de flori și coșuri cu mâncare. Fanii se strâng ciorchine la spectacolele lui Cristian Pomohaci, pe care îl consideră nevinovat în tot acest scandal.

loading...
Loading...

Citește și

  • Noi detalii picante ies la iveală în scandalul în care este implicat fostul preot-cântăreț Cristian Pomohaci. Cristian Bota, unul dintre tinerii care susține că a fost abuzat, timp de doi ani, de către acesta, a declarat pentru Click! că toate mărturiile lui au ajuns să fie prezentate magistraților. Acesta este audiat astăzi (3 octombrie) de către procurorii Parchetului General.