Ce se mai distrează înainte de divorţ! Marcel Toader, surprins cu două femei

Cine să-l mai înţeleagă pe Marcel? Dacă pe la televiziuni joacă rolul de victimă, acum, la final de căsnicie, când nu-l vede nimeni, râde cu gura până la urechi şi se întreţine cu domnişoare. Aşa s-a întâmplat şi cu o zi înainte de pronunţarea divorţului.

În timp ce Maria Constantin tace în continuare, fără să mai rupă vreo vorbă despre despărţirea de Marcel Toader, toţi ochii sunt pe el, care pare neobosit în enumerarea reproşurilor la adresa vitoarei fostei soţii.  Mâine, 13 septembrie, se va pronunţa divorţul la notar, iar cei doi vor da nas în nas, după o perioadă în care s-au evitat. Cu o zi înainte de acest eveniment, Marcel a încercat să-şi lingă rănile aşa cum s-a obinuit după fiecare divorţ  (n.r. a mai fost căsătorit de cinci ori), onorând invitaţiile (pe bani!) pe la televiziuni. 

S-au distrat copios

1/7

Repetând drumul parcurs în ultimele nopţi, spre studioul lui Capatos, unde a devenit rezident, Toader s-a oprit mai întâi să-şi cumpere un pachet de ţigări şi gumă de mestecat. Tot drumul a pufăit ca un belfer, cu o mână răstignită smechereşte, peste geamul maşinii. La un moment dat s-a oprit şi a fost întâmpinat de două femei care i-au devenit confidente chiar pe o alee unde cei trei s-au întreţinut minute bune.
Marcel a început să vorbească fără oprire spre amuzamentul evident al celor două femei care râdeau în hohote fără se mai oprească. În timp ce o atingea pe una dintre ele cu gesturi scurte, a început şi el să se destindă şi să râdă cu gura până la urechi, din motive doar de ei ştiute. Nimic nu trăda aşa-zisa suferinţă pe care acesta o invocă pe la emisiuni, ba chiar se poate spune că acesta îşi revine foarte uşor în preajma femeilor.

 

 

 

 

loading...