Cu el l-a înlocuit Brigitte pe Ilie Năstase

5-actu-4.jpg

Brigitte i-a intentat divorţ lui Ilie Năstase, dar la ultimul termen s-a răzgândit

Tânăr, arătos, plin de muşchi şi de tatuaje, priceput la afaceri. Acesta ar fi, pe scurt, portretul noului iubit al lui Brigitte Năstase. Bruneta, care este încă soţia lui Ilie Năstase, nu se mai sfieşte să se afişeze cu el în public.

A anunţat că divorţează, a deschis proces la tribunal, apoi s-a răzgândit. În plin circ cu divorţul de Ilie Năstase, Brigitte se laudă pe reţelele sociale cu un tânăr arătos. Este vorba despre un bărbat din Târgovişte, conform adevarul.ro. Cornel Oană are 34 de ani şi frecventează des sălile de fitness.

5-actu-3.jpg

Cornel Oană, din Târgovişte, are 34 de ani şi frecventează des sălile de fitness

 

Se pare că ar avea şi o afacere în Dubai. De altfel, vedeta a scris pe contul său de Facebook că intenţionează să deschidă un magazin împreună cu iubitul ei în capitala luxului. „El este asociatul meu, împreună deschidem un nou magazin în Dubai”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook. Deja cei doi nu se sfiesc să se arate lumii. Petrec mult timp împreună, atât în ţară, cât şi în Dubai, locul în care vor să demareze afacerile.

5-actu-1.jpg

Brigitte se laudă pe reţelele sociale cu tânărul arătos

 

„Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit”, a scris în Brigitte Năstase (41 de ani) pe Instagram, în urmă cu o lună.

Click! spune

Nici Ilie Năstase nu a stat cu mâinile în sân. El are deja o relaţie cu Ioana, o brunetă focoasă, care s-a iubit în trecut şi cu milionarul Nick Rădoi. Cei doi au fost într-o vacanţă romantică în Italia, iar apoi fotoreporterii Click i-au surprins la mare împreună.

loading...
Loading...