Cu cine se iubește Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca. E un puști cunoscut în showbiz

alexia_eram_mario.jpg

alexia eram mario fresh
Alexia și iubitul ei nu-și ascund deloc relația
FOTO: Arhiva personală

Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o vară plină. S-a distrat din plin pe Litoral, dar și prin Capitală, căci a avut trei luni la dispoziție, cât ține vacanța de vară, să se bucure de libertatea de dinaintea începerii unui nou an școlar. Adolescenta are și un iubit, cu care a petrecut cât de mult timp a putut, dar și programul acestuia este extrem de încărcat. Nu de alta, dar tânărul este un star în devenire.

Cel cu care Alexia se sărută și cu care publică fotografii pe rețelele sociale este nimeni altul decât unul dintre protejații lui Alex Velea, Mario Fresh. Puștiul a împlinit 17 ani recent, ocazie cu care iubita lui i-a urat toate cele bune într-o manieră deseori folosită de adolescenții relaxați și nonconformiști, cu o poză în care se sărută cu foc, dar și cu un mesaj de dragoste: “La mulți ani, iubirea mea”, a scris ea, semn că lucrurile între ei pot avea un viitor. Solistul a răspuns rapid, cu câteva inimioare plasate în secțiunea de comentarii, doar sentimentul este reciproc.

alexia.jpg

alexia eram mario fresh
Alexia l-a sărbătorit pe iubitul ei într-un mod inedit
FOTO: Arhiva personală

 

Mario a intrat sub aripa protectoare a lui Alex Velea și a Antoniei, cu care și locuiește din 2014, și chiar a început să urmeze exemplul mentorului său, în special în ceea ce privește look-ul, căci tatuajele și mușchii nu-I lipsesc. Alexia pare că împrumută câte ceva de la "mama adoptivă" a lui Mario, Antonia, întrucât look-ul ei se apropie mult de cel al cântăreței, cu care celebra ei mamă are o strânsă relație de prietenie.

mario_alexia.jpg

mario alexia
Mario și Alexia simt fluturi în stomac
FOTO: Arhiva personală

 

 

Loading...

Citește și

  • alex velea mario

    Pe lângă micul Dominic, pe care Alex Velea (31 de ani) și Antonia (26 de ani) îl răsfață cât e ziua de lungă, cei doi mai stau în casă cu doi puști, Mario și Lino. Velea i-a luat sub aripa lui ocrotitoare, cu acordul părinților biologici, pentru a se asigura că au parte de educația de care au nevoie.

  • Andreea Esca are de ce să se mândrească cu fiica ei. Alexia nu este doar foarte frumoasă şi deşteaptă, dar e şi un copil bun şi se gândeşte la persoanele care au nevoie de ajutor. Adolescenta de 15 ani a acceptat să se tundă pentru un proiect dedicat femeilor care suferă de cancer.

  • alex velea fiu adoptat mario fresh piesa noua

    Alex Velea scoate talente pe bandă rulandă. Tânărul de 16 ani, care locuieşte împreună cu el şi Antonia, a lansat al patrulea hit din cariera lui în muzică. Adolescentul este foarte pasionat de ceea ce face, aşa că stă numai la studioul de înregistrări.

  • Andreea Esca se bucură din plin de weekendul însorit şi a ieşit la o tersară cu familia ei. Pentru a marca momentul, prezentatoarea Ştirilor Pro TV a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu părinţii săi şi fiica ei, Alexia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1