Cu ce dorință neîmplinită a murit Costin Mărculescu. Plănuia să o pună în practică de ziua lui

costin-marculescu.jpg

Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de ani
foto: Click!

Costin Mărculescu a murit, iar vestea tragică i-a luat prin surprindere pe cunoscuți, dar și pe cei care l-au văzut doar la televizor. Acesta a jucat în multe filme românești, dar a rămas în atenția publicului larg prin participarea la diferite emisiuni mondene. Moartea lui a fost anunțată în direct la Antena 1, după ce o echipă de la Xtra Night Show a chemat polițiștii și o echipă de descarcerare la apartamentul lui Mărculescu. Acesta s-a stins la doar 50 de ani cu o dorință neîmplinită.

Vizibil tulburat de vestea pe care a făcut-o publică, Dan Capatos a mărturisit că apropiat al său și al show-ului pe care îl moderează, Costin Mărculescu ar fi avut în plan să lanseze o carte. Acesta o terminase de scris, însă amânase lansarea pe care și-o dorise atât de mult.

"Dacă nu mă înșel, Costin a fost invitatul cel mai des prezent în emisiunile pe care le-am realizat. Urma să lanseze în scurt timp acea carte despre a venit să vorbească acum câteva luni la noi în platou", a spus Capatos.

Cartea lui Mărculescu se numește "Bombă cu fitil aprins", având descrierea "Carte incendiară autobiografică", iar de câte ori vorbea despre aceasta, Costin Mărculescu spunea că dezvăluirile lui vor face valuri în showbiz. Plănuia ca marea lansare să aibă loc în 29 iunie, ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

Loading...

Citește și

  • Costin Mărculescu a murit. Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

  • Costin Mărculescu mihaela constantinescu idila

    Detalii picante din trecutul amoros al lui Costin Mărculescu ies la iveală acum, după aproape 20 de ani. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de Mihaela Constantinescu, fosta soţie a solistului Mihai Constantinescu, cu care a trăit nopţi fierbiţi în dormitorul femeii, care la vremea respectivă era nevasta cântăreţului. Au avut o idilă care nu a durat prea mult, însă Costin îşi aduce aminte perfect clipele de amor nebun lângă Mihaela.