Cu ce a ajutat-o Oana Roman pe Loredana Groza: "A avut șansa să fie o vedetă internațională"

roman.jpg

Oana Roman, Loredana Groza
Oana Roman a povestit despre prietenia cu Loredana Groza
Foto Instagram

Oana Roman a vorbit despre relația ei cu artista Loredana Groza și a mărturisit că a ajut-o mult să devină cunoscută. Oana a declarat că la un moment dat a vrut să o ajute să devină un artist de talie internațională, însă Loredana nu a acceptat.

Cele două ar fi fost bune prietene timp de patru ani, iar în acest timp s-au ajutat reciproc foarte mult. Oana Roman a făcut mărturisiri în cadrul emisiunii online pe care o moderează și a povestit cum au ajuns cele două prietene.

“După Revoluţie, eram o fetiţă de 14 ani şi mi-am facut o prietenă. Este vorba despre Loredana Groza, cu care am avut vreo patru ani de prietenie neîntreruptă. Pe vremea aceea, Cătălin Căţoiu, zis Ţeavă, era operatorul de imagine al tatălui meu, aşa că îl însoţea peste tot, iar Loredana şi Ţeavă erau iubiţi. Într-o seară, îl găsesc pe Ţeavă cu Loredana Groza, iar din momentul ăla s-a creat o prietenie, care nu a durat foarte mult, din păcate. La vârsta aia aveam nevoie de o prietenă şi m-a ajutat foarte mult. Am cunoscut o groază de artişti frumoşi.

Eu am ajutat-o să urce pe scenă pe vremea aia. Ea ar fi putut să devină o artistă internaţională şi nu înţeleg nici acum de ce nu a acceptat asta. La un moment dat Cătălin a plecat la Londra, unde a cunoscut un mare producător muzical, care a şi vrut să o cunoască pe Loredana. Am ajutat-o să obţină viză pentru Londra, unde trebuia să ajungă. A mers acolo, însă a refuzat această oportunitate, nu am înţeleg niciodată de ce. A avut şansa să fie o artistă de talie mondială dar nu a vrut. Nici eu nu ştiu ce aş fi făcut în locul ei”, a mărturisit Oana Roman.

loading...
Loading...

Citește și