Cristina Spătar, tot cu gândul la fostul soț? Gestul emoționant făcut de ziua lui

cristina_spatar.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar este în continuare cu gândul la fostul soț
Foto Facebook

Cristina Spătar (44 de ani) și Alin Ionescu au semnat pe 18 august actele de divorț după ce au avut la dispoziție 30 de zile pentru a decide dacă își vor continua sau nu mariajul. Cu toate că s-au despărțit, cei doi locuiesc în continuare împreună, iar recent, cântăreața a publicat pe internet câteva imagini alături de familia sa reunită.

Cristina Spătar a publicat pe contul său de Facebook două fotografii cu familia sa. Într-una dintre ele apare alături de fostul său soț, Alin Ionescu, stând la masă, zâmbitori și îmbrățișați. În cea de-a doua imagine sunt surprinși cei doi copii ai lor, Albert (șase ani) și Aida (patru ani).

spatar_1.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar, alături de fostul soț, Alin Ionescu
Foto Facebook

Cântăreața pare totuși să fie fericfită alături de Alin Ionescu, chiar dacă au divorțat. Cei doi locuiesc în continuare împreună alături de cei doi copii ai lor, în imobilul din județul Dâmbovița. "La mulți ani Alin, la mulți ani, tati!", a adăugat ea în descrierea celor două fotografii. 

copii_spatar.jpg

cristina spatar
Cei doi copii ai Cristinei Spătar, Albert și Aida
Foto Facebook

Chiar dacă sunt divorțați de o lună, nu înseamnă că nu pot fi împreună în momentele plăcute, precum ziua de naștere a fostului său soț, cel puțin de dragul copiilor. Poate că rănile sufletești nu sunt complet vindecate, dar se pare că "regina R&B" este dispusă la orce reconciliere de dragul lui Albert și al Aidei.

Loading...

Citește și

  • cristina spatar

    Cristina Spătar (44 de ani) și Alin Ionescu și-au încheiat definitv socotelile. Au divorțat pașnic, la notar, și încă mai locuiesc în aceeași casă, de dragul copiilor, dar în calitate de cuplu și-au spus adio. Fiecare își vede de treabă și de activități. Cea supranumită "regina R&B" s-a apucat de afaceri, dar nu vrea să-și neglijeze nici cariera muzicală.

  • cristina spatar

    Nu mulți știu că al doilea prenume al Cristinei Spătar (44 de ani) este Maria. Cum 8 septembrie a fost ziua tuturor celor care poartă acest nume, și cea supranumiră "regina R&B" a avut motiv se sărbătoare. Și-a scos prietenii la un local de pe malul Lacului Herăstrău, unde i-a tratat cu preparate fine și cu muzica unuia dintre concurenții de la "Vocea României", Antonio Fabrizi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1