Cristina Spătar, în pelerinaj la Zidul Plângerii din Ierusalim

12_ok-cristina-spatar-1.jpg

Gonită din vilă de fostul soț, cântăreața stă cu copiii în două camere

La aproape trei ani de la divorț, Cristina Spătar (46 ani) vrea să își găsească liniștea spirituală și să lase în urmă toate problemele care au măcinat-o ani la rând. În pragul sfintelor sărbători de Paști, vedeta a plecat în pelerinaj tocmai în Israel.

Cântăreața a mers la Ierusalim pentru a se conecta spiritual cu Divinitatea, în speranța că va putea trece peste toate greutățile și că va reuși să își găsească în sfârșit liniștea sufletească.

12_ok-cristina-spatar-2.jpg

Cristina Spătar

 

Artista s-a fotografiat în locurile sfinte din Ierusalim, la Zidul Plângerii și la Via Dolorosa și a publicat mai multe mesaje, fiind vizibil marcată de experiența trăită. “Ce zile încărcate de emoție!”, a scris Cristina Spătar pe Instagram. Cântăreața a părăsit vila din Crevedia în decembrie 2018, când fostul ei soț și-a refăcut viața amoroasă. Cristina are din ultimul mariaj doi copii frumoși, Albert (9 ani) şi Aida (6 ani și jumătate). Micuţii sunt singurii care îi mai alină cântăreţei suferinţa. 

Loading...

Citește și

  • Cristina Spătar este una dintre vedetele care atunci când este întrebată câţi ani are, răspunde fără nici o reţinere. Iată că, peste patru luni, cea supranumită regina R&B, împlineşte 47 de ani. Ea ne-a dezvăluit cum reuşeşte să menţină acul cântarului la 55 kg şi celulita la distanţă. ”Cafeaua cu lapte, caisele confiate şi tratamentele corporale sunt în lista obiceiurilor mele”, ne-a spus diva.

  • Artista şi-a pierdut mama din cauza cancerului în urmă cu 21 de ani, însă a găsit mângâiere şi sprijin în braţele fostei soacre. Deşi acum doi ani a divorţat de afaceristul Alin Ionescu (41 de ani), Cristina Spătar (46 de ani) îşi petrece în continuare sărbătorile alături de mama lui.