Cristina Spătar, nevoită să-şi vândă Rolex-urile. Află motivul

cristina_spatar_2.jpg

Cristina Spatar, afacere, atelier croitorie, Rolex, bijuterii lux, divort
Cristina iubeşte bijuteriile scumpe
foto: CLICK!

Își dorea încă din copilărie să aibă un atelier de croitorie și să facă cele mai frumoase rochii. Iată că abia acum, la vâsta de 45 de ani, Cristina Spătar și-a îndeplinit visul. Pentru asta a fost nevoită însă nevoită să-și vândă ceasurile de lux.

După ce a divorțat, în august 2016, Cristina Spătar și-a luat viața în piept și a încercat să se descurce singură. I-a fost destul de greu, însă a răzbit ușor, ușor. Pentru cheltuielile zilnice și plățile utilităților s-a descurcat cu banii din concerte, însă pentru a-și pune pe picioare afacerea ei în domeniul croitoriei a avut nevoie de sume mult mai mari. I-au trebuit bani pentru cursurile de croitorie, la care a mers zilnic din primăvara trecută, apoi pentru spațiu, ustensile, materiale și angajați. Singura soluție a reginei R&B a fost să-și vândă o parte din bijuteriile de lux.

cristina_spatar_1.jpg

Cristina Spatar, afacere, atelier croitorie, Rolex, bijuterii lux, divort
Cristina Spătar venea la evenimente cu ceasuri din aur
foto: CLICK!

Se pare că aceasta ar fi renunțat la vreo trei ceasuri marca Rolex, pentru care a obținut sume la jumătatea prețului de achiziție. Adică, în jur de 30.000 de euro în total. Acum, artista se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, ce a fost mai greu a reușit să rezolve, însă vor urma alte investiții majore. ”Cristina e o femeie puternică și extrem de ambiţioasă. De vreo doi ani a început să lucreze la proiectul acesta de modă și iată că a reușit să construiască destul de mult”, au declarat pentru Click! persoane din preajma artistei.

Loading...

Citește și

  • A revenit pe băncile școlii! Cristina Spătar (44 de ani) s-a întors din nou la școală, însă nu pentru a-și continua studiile după facultate, ci pentru că își dorește să fie un designer cu diplomă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1