Cristina Spătar a făcut accident, după ce soțul ei a anunțat că vor divorța

spatar.jpg

Cristina Spătar a făcut accident, după ce soțul ei a anunțat că s-au despărțit
FOTO: Arhiva personală

Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.

Artista se afla la volanul mașinii sale, în localitatea Crevedia, unde se află vila celor doi. Conform martorilor de la fața locului, Cristina Spătar a scăpat nevătămată, însă bolidul de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost serios avariat. Ca o ironie a sorții, accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat direct în bolidul cântăreței.

Deși se pregătesc să divorțeze, soțul Cristinei încă este alături de aceasta și a publicat un mesaj pe Facebook, imediat după ce a aflat de accident: ''Și dacă tot o să apară la știri, Cristina e bine. Nu e vina ei. Și s-a întâmplat în fața bisericii''.

13441672_1211435912234034_1784890645_o.jpg

Mașina de 80.000 de euro a Cristinei a fost făcută praf
Foto: Click!

Miercuri (15 iunie), soțul Cristinei a confirmat că vor divorța, după ce s-a vehiculat că ar fi înșelat-o de mai multe ori. Alin Ionescu a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a explicat motivele divorțului de solistă. Citește aici întreaga lui declarație.

 

Loading...

Citește și

  • Nu iese prea uşor din datorii, mai ales că acum e nevoită să se descurce cu banii pe cont propriu. Cântăreaţa Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu, mai formează un cuplu doar în acte. Banii nu mai sunt la comun, aşa cum era odinioară, iar artista se zbate pentru concerte. În plus, vrea să dea un apartament înapoi băncii, ca să scape de un credit, însă s-a trezit cu un proces.

  • Deși s-a speculat de mai multă vreme că solista Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu (35 de ani), au probleme în căsnicie și sunt pe punctul de a divorța, bomba a explodat miercuri la amiază. Omul de afaceri a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat că s-a separat de mama copiilor săi, Cristina Spătar.