Cristina Şoloc, la marşul motocicliştilor în memoria poliţistului mort

miting6-7-baza-cristina-sol.jpg

De 8 ani, motocicleta este principalul mijloc de transport pentru prezentatoarea tv

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cluburile moto din România au organizat sâmbătă seară (25 octombrie) o comemorare pe două roţi pentru Bogdan Gigină, poliţistul de 28 de ani care a murit marţi, 20 octombrie, în timp ce conducea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Sute de motociclişti s-au adunat la ora 19.00 la locul accidentului şi au aprins lumânări. Printre aceştia, şi Cristina Şoloc, prezentatoarea emisiunii „Vreau să ştiu – Ştiinţă şi Tehnologie” de la TVR2. Motociclistă de mai bine de 8 ani şi prezentatoarea vreme de 10 ani a emisiunii de profil - MotoMagia, Cristina ştie foarte bine la ce riscuri sunt supuşi motocicliştii, mai ales într-un oraş ca Bucureştiul.

„Gropile au ajuns mai periculoase, pentru noi, decât şoferii neatenţi. E extrem de periculos să mergi noaptea, pe ploaie, pe străzile acestui oraş. Eu nu mă urc pe motor când plouă, doar dacă se întâmplă să mă prindă ploaia. E complicat să-ţi tot ştergi viziera și nici cu ea ridicată nu poţi să mergi”, a declarat Cristina Şoloc.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • inmormantare bogdan gigina

    Vineri, 23 octombrie, are loc înmormântarea polițistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Gigină, care a decedat la numai 28 de ani în urma unui accident tragic. Agentul se afla în misiune atunci când a căzut cu motocicleta într-o groapă din asfalt.

  • Comunitatea Cluburilor Moto din România transmite condoleanțe familiei lui Bogdan Gigină

    Motocicliştii sunt uniţi la suferinţă. Ei ştiu foarte bine ce pericole îi pândesc pe şoselele din România, cât riscă atunci când circulă noaptea, pe ploaie. Şi tot ei nu rămân nepăsători atunci când un coleg de-al lor trece în nefiinţă. Astfel, în această seară, de la ora 19.00, Comunitatea Cluburilor Moto din România organizează o acţiune comemorativă în memoria poliţistului Bogdan Gigină, cel care a murit marţi, 20 octombrie, în timp ce conducea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5