Cristina Șișcanu și-a luat prin surprindere soțul: «Facem un băiețel?» Răspunsul lui Mădălin Ionescu

madalin-ionescu-cristina-siscanu.jpg

Cristina Șișcanu i-a propus soțului ei să mai facă un copil împreună
Foto Instagram

Mădălin Ionescu a primit recent o întrebare „surpriză” din partea soției sale, Cristina Șișcanu. În timp ce fostul prezentator de televiziune ținea în brațe bebelușul unui prieten de-al său, Cristina s-a grăbit să-l întrebe pe acesta dacă nu își dorește să mai apară încă un bebe în viața lor. Momentul a fost filmat și publicat ulterior pe rețelele de socializare, făcând deliciul publicului. Iată ce a răspuns Mădălin Ionescu!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se bucură de o căsnicie fericită și au împreună o familie frumoasă, însă se pare că jurnalistei i s-a făcut dor de schimbat scutece! Cuplul a devenit mult mai împlinit atunci când în viața lor a apărut micuța Petra, fetița celor doi parteneri, dar pesemne că soția lui Mădălin Ionescu și-ar mai dori încă un copil, de data aceasta un băiețel.

Cristina Șișcanu și-a întrebat soțul dacă își mai dorește un copil

În timp ce fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu îl ținea în brațe pe Christian Sabbagh Jr., fiul prezentatorului Christian Sabbagh, Cristina și-a întrebat amuzată soțul dacă nu cumva și-ar dori și el unul. Răspunsul lui Mădălin Ionescu a venit prompt, prezentatorul nefiind deloc intimidat de întrebarea în cauză. Mai mult decât atât, acesta părea că se află în asentimentul soției sale.

 

Ce a răspuns Mădălin Ionescu

Întreaga scenă emoţionantă a fost filmată și publicată ulterior pe rețelele de socializare. Cristina Şişcanu i-a adresat lui Mădălin Ionescu întrebarea cea mare: „Mai facem şi un băieţel?”. Fostul prezentator TV nu a stat deloc pe gânduri şi i-a răspuns acesteia, zâmbind: „Să facem un băieţel?!? Da, iubito, de ce să nu facem..”. Dacă cei doi vor decide să-și mărească familia într-adevăr, sau a fost doar o glumă nevinovată, rămâne de văzut însă. 

Mădălin Ionescu a publicat pe reţelele de socializare filmuleţul, care s-a bucurat de multe comentarii și aprecieri. În descrierea acestuia, fostul prezentator a notat: „Cu Christian Sabbagh Junior în braţe... Parcă aş mai vrea şi eu unul”. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat de curând 7 ani de mariaj, prilej cu care și-au reînnoit jurămintele de nuntă. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu mai are doi copii: Ștefania și Filip. 

madalin-ionescu-petra.jpg

Mădălin Ionescu, alături de micuța Petra
Foto Instagram

 

 

Loading...

Citește și

  • Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, putând fi considerat de acum în colo un cavaler în toată regula. Cu ocazia acestei zile speciale, întreaga familie s-a adunat pentru a celebra aniversarea băiatului, fericitul tătic organizându-i fiului său o petrecere fastuoasă! Iată cum a arătat evenimentul și ce mesaje emoționante a primit sărbătoritul, cu ocazia zilei lui de naștere!

  • Este cu totul altă persoană! Săptămâna trecută, soţia lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la Gala Premiilor Radar de Media, unde a afişat o siluetă de viespe, cu aproape 30 kg în minus. Cristina Şişcanu ne-a povestit, în exclusivitate, cum a slăbit şi ce meniu a urmat pentru a scăpa de kilogramele acumulate după sarcină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1