Cristian Ţânţăreanu şi-a "ţepuit" şi nevasta! A păcălit-o că divorţează, dar totul s-a dovedit a fi doar o glumă

cristian_tantareanu.jpg

Cristian Ţânţăreanu
foto: Click!

Miliardarul din Corbeanca pare să fie un adevărat maestru al păcălelilor. Zvonul lansat ieri, potrivit căruia Anca Ţurcaşiu şi soţul ei ar fi pus punct mariajului de 16 ani, a fost doar o glumă făcută de naşul lor. Afaceristul nu este însă la prima farsă de acest gen. Cu ani în urmă, el a anunţat public că îşi părăseşte soţia pentru o femeie mult mai tânără, însă totul a fost şi atunci doar o informaţie menită să creeze vâlvă în showbiz.

Aşa se pare că s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Ţurcaşiu şi al soţului ei, medicul Cristian Georgescu. Sâmbătă, miliardarul din Corbeanca arunca bomba privind separarea finilor lui.

În 2008, omul de afaceri a anunţat că îşi părăseşte soţia, dar la scurt timp după ce i-a scăpat porumbelul, s-a răzgândit. La vremea respectivă, miliardarul şi soţia sa au declarat că farsa a fost pusă la cale în timpul unei întâlniri cu prietenii. Atunci, au apărut zvonuri potrivit cărora omul de afaceri a plecat în Albania, în compania unei tinere misterioase tocmai pentru că nu mai forma un cuplu cu Manuela.

tantareanu_si_manuela.jpg

Cristian şi Manuela Ţânţăreanu
Foto: Click!

Ulterior, el a revenit asupra declaraţiilor şi a explicat că nu s-a pus niciodată probleme unei separări, vorbele miliardarului fiind întărite şi de Manuela Ţânţăreanu.

"Soţul meu este glumeţ şi toţi prietenii îl cunosc. E specialist. Unii se supără, alţii nu, la glumele astea", a declarat femeia în 2008. De atunci, Cristian Ţănţăreanu a mai spus că îşi părăseşte de câteva ori soţia, însă tot în glumă.

Loading...

Citește și

  • A suferit ruşinea vieţii ei! Cristian Ţânţăreanu a spus lumii întregi că fina lui, Anca Ţurcaşiu, a divorţat pentru că soţul o obliga să facă sex cu mai mulţi bărbaţi. După ce scandalul a luat amploare, omul de afaceri ne-a mărturisit că totul a fost doar o glumă proastă.

  • Au trecut patru ani de când Anca Ţurcaşiu a schimbat prefixul, însă petrecerea pe care a făcut-o la 40 de ani nu o va uita niciodată. Artista a dat un mare chef în Corbeanca, unde şi-a chemat prietenii să se distreze. Invitaţii s-au costumat care mai de care în ţinute care au făcut ca buna dispoziţie să nu se piardă nicio secundă. Domnii au ales rochii de damă, iar doamnele au îmbrăcat pantaloni, sărbătorită purând chiar mustaţă şi papion.