Cristian Brancu și Oana Turcu, iubire ca în povești! Uite ce cadouri inedite și-au făcut

cristi_brancu_oana_turcu.jpg

cristi brancu oana turcu
Cristi Brancu (42 de ani) și Oana Turcu (40 de ani) sunt mai îndrăgostiți ca niciodată
foto: Arhiva Personală

Cristi Brancu (42 de ani) și Oana Turcu (40 de ani) se iubesc din ce în ce mai mult. Cuplul formează o familie fericită, iar din când în când, pentru a evita monotonia, cele două vedete de televiziune se surprind reciproc cu cadouri.

Așa se face că recent, au apărut în public purtând cele mai noi achiziții ale lor. Deși nu se apropie nici ziua de naștere a Oanei, și nici cea a lui Cristian, îndrăgostiții s-au răsfățat într-un magazin de bijuterii și au plecat acasă cu două ceasuri asortate.

Iată ce cadouri și-au cumpărat Cristi Brancu și Oana Turcu

cristi_si_oana_brancu.jpg

cristi brancu oana turcu
Cristi Brancu și Oana Turcu au ceasuri asortate
foto: Arhiva Personală

 

Dar „micile” cadouri nu sunt doar plăcute estetic, ci au și o semnificație specială pentru cei doi soți. Se pare că acestea simbolizează însăși iubirea în relația dintre Oana Turcu și Cristian Brancu: „Pentru Oana și pentru mine, principalul nostrum aliat, zi de zi, este Timpul. El ne ajută să facem din clipe, diamante. Iubirea noastră trebuie să se asorteze și la Timp. Am ales, de aceea, să avem ceasuri care să fie perfecte, elegante și să arate că inimile noastre bat la fel. Am găsit adevărate bijuterii ale timpului la Christina Diamonds. Cool, în trend și foarte versatile. În fiecare zi, ceasul tău poate fi același și, în egală măsură, altul. Tu îl poți schimba. Ceasul și Timpul. O experiență unică! Merită”, a declarat vedeta de la Antena Stars.

Au un copil împreună

cristi_oana_teddy.jpg

cristi oana teddy
Cristi Brancu, Oana Turcu și Teddy fac tot felul de activități de familie
foto: Arhiva Personală

 

Cristi Brancu și Oana Turcu s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2008, chiar pe platoul unei emisiuni, reconstituind momentul în care s-au cunoscut în studioul „Agentul VIP”. Împreună au și un copil, pe Teddy, în vârstă de numai patru anișori. Cei trei formează o familie fericită și plină de energie, iar Oana și Cristi se implică foarte mult în educația fiului lor.

Loading...

Citește și