Cristian Boureanu și-a pus iubita de 18 ani să îi facă ciorbă

cristian_boureanu_main.jpg

cristian boureanu laura dinca
Între cei doi este o diferență de 24 de ani
Foto: Arhiva personală

După două căsnicii eșuate, politicianul și-a luat iubită tinerică. În urmă cu un an, Cristian Boureanu (42 de ani)s-a despărțit de Valentina Pelinel (34 de ani) și a trecut la altă blondă: Laura Dinca (18 ani). Politicianul și fotomodelul sunt împreună de un an, de pe vremea când blondina nici nu terminase liceul. Pentru că este mai experimentat decât ea, Boureanu a pus-o să îi facă ciorbă, un eveniment „istoric” pentru tânăra fată.

Cristian Boureanu a trecut-o la cratiță pe iubita lui. Se pare că vrea s-o facă fată de casă pe superba blondă.  Este prima oară când Laura Dinca a reușit să facă ciorbă, eveniment sărbătorit cu mare fast pe rețeaua de socializare Facebook, de ambii îndrăgostiți.

„Iubita mea a făcut azi prima ei ciorbă!"

boureanu.jpg

cristian boureanu laura dinca
Politicianul s-a lăudat pe internet cu ciorba făcută de iubita lui
Foto: Arhiva personală

 

"Iubita mea a făcut azi prima ei ciorbă! Suuuper boooorsh! Yamm yammm yamm. Mulțumesc, Baby. La mai multe", a scris politicianul pe Facebook.

 

cristi_boureanu_laura.jpg

cristian boureanu laura dinca
În urmă cu o săptămână, Cristian Boureanu și Laura Dinca au fugit în Delta Dunării
Foto: Arhiva personală

 

Politicianul se laudă pe internet cu tânăra ei iubită, iar cei doi sunt mai tot timpul împreună. Recent,  blondina a publicat imagini din Delta Dunării, unde au fost pentru „prima oară la cort” și pentru prima oară la pescuit, după cum a scris chiar modelul. Se pare că lui Cristian Boureanu îi place să o învețe pe tânăra lui iubită, începătoare în toate, cât mai multe lucruri. Politicianul o plimbă pe Laura Dinca peste tot și nu se sfiește să își arate dragostea pentru ea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1