Cristi Brancu «mușcă» din fiul Luminiței Anghel: «E un mic demon»

brancu.jpg

cristi brancu
Cristi Brancu este în tabăra Luminiței Anghel
Foto: captură video

Realizatorul tv Cristi Brancu s-a declarat șocat de cele întâmplate în ultimul timp între Luminița Anghel și fiul pe care aceasta l-a adoptat cu mulți ani în urmă, David. Prezentatorul de la "Agentul VIP" a scris un text care poate fi considerat o scrisoare deschisă către David, cel pe care cântăreața l-a luat sub aripa sa protectoare.

Brancu nu-l cunoaște pe tânăr de ieri sau de azi, ci de prin 2001, când l-a văzut foarte atașat de cea care i-a devenit mamă. Cum timpul a trecut, iar adolescența și-a intrat în drepturi, și David a început să se schimbe, ajungând ca acum, în opinia lui Brancu, devină un "demon".

"Copilul drăgălaş pe care l-am cunoscut în 2001 într-o seară de vară la Mamaia, băieţelul lipit emoţional de mama lui la fiecare apariţie TV de acum şapte ani, urmaşul pentru care Luminiţa s-a luptat în chip sângeros cu Marcel Puşcaş pentru a-l avea, se dovedeşte a fi un mic demon. Unul care crede că mama este o proprietate exclusivă. Nu are dreptul la un bărbat, la un alt copil. Şi când mama îşi ia porţia meritată de fericire, se răzbună pe toate şi pe el. Nimic mai cumplit decât să o aud pe Luminiţa povestind cum s-a temut, în vremea sarcinii, că David o va împinge pe scări", a scris prezenttaorul d ela Antena Stars pe site-ul femeide10.ro.

Cristi Brancu a ținut să-i atragă atenția lui David că a primit toată dragostea la care poate nici nu visa și că Luminița a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l face fericit și pentru a se simți iubit, iar el a răsplătit-o prin șantaj emoțional.

luminita_david.jpg

luminita anghel david
Luminița și David sunt la cuțite
Foto: captură Kanal D

 

"Pe mâna cui ajungeai, David, dacă fetiţa cu care Luminiţa a filmat în 1998 un clip în casa de copii unde te aflai, ar fi fost adoptabilă? Imaginează-te lângă un tată beţiv cu palma grea şi o mamă săracă şi nepăsătoare. Poţi? E un scenariu foarte plauzibil. Ei ar fi putut să te adopte, dacă zâmbeau frumos la Protecţia Copilului. Cui îi mai făceai tu toate fiţele care s-au inventat pe planetă?
Înţelegi, David, ce înseamnă să te iubească până la cer, ca pe Filip, o femeie care nu are acelaşi sânge cu tine? Înţelegi, David, că Măriuca, fetiţa ruptă din frescele cu îngeri, a fost cu voi în casă, dar s-a întors de unde a plecat? Că acest drum parcurs firesc de tine, ca fiu al Luminiţei, a avut, pentru ea, calea întoarsă? Dacă ai fi avut „noroc” ca mama ta naturală să fie o scelerată prin excelenţă ca Angelica Constantin, ai fi putut să pierzi tot! Ce inimă să ai să jigneşti, să ameninţi omul care te-a salvat?", a mai adăugat Cristi Brancu.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1