Cristi Borcea, copii cadou de la amante de ziua lui!

2-bd-dum-1-borcea.jpg

Cristi Borcea (46 de ani) nu a avut până acum nici o reacţie în noul scandal cu cel de-al şaptelea ”moştenitor”

Cadouri nepreţuite, de asta tot are parte Cristi Borcea de ziua lui. Dacă anul trecut devenea oficial tatăl fetiţei fostei sale amante, avocata Simona Voiculescu, astăzi când împlineşte 46 de ani este şi mai fericit. Şi asta pentru că o altă amantă se pregăteşte să devină mama copilului său.

Aniversarea şi copilul, aşa pare că are de gând să o ţină Cristi Borcea. Fostul şef de la Dinamo a ajuns în puşcărie în urmă cu aproape doi ani, însă asta nu l-a oprit să-i satisfacă dorinţele soţiei, şi nu numai. Soţia sa, Alina Borcea, a mai vrut un copil şi l-a avut, graţie permiselor pe care fostul boss dinamovist le-a tot primit. Aşa că în vara trecută Alina a adus-o pe lume pe Gloria, o fetiţă superbă pe care amândoi şi-au dorit-o nespus. Soţia însă nu a fost prima care l-a făcut tătic pe Cristi Borcea anul trecut.

Fosta sa amantă, avocata Simona Voiculescu, a avut grijă să-i ofere cel mai nepreţuit cadou chiar ­înainte de ziua lui. În 16 ianuarie 2015,  judecătorii au decis că Borcea este tatăl fiicei ­Simonei Voiculescu, Carolyn (8 ani), şi ca din acea zi fata să îi poarte numele. Chiar dacă se aştepta la un asemenea verdict, Alina Borcea tot nu a părut împăcată cu faptul că soţul ei mai are un copil cu o fostă amantă. Astfel, a doua zi, când Borcea a împlinit 45 de ani, singura care l-a vizitat a fost fosta sa soţie, Mihaela, care i-a adus la Penitenciarul Poarta Albă şi pe cei trei copii ai lor.

Şi în acest an, tot de ziua lui, Cristi Borcea a reuşit să-şi supere din nou nevasta. Şi asta tot din cauza unui nou moştenitor, pe care şi de această dată nu i-l oferă ea. Valentina Pelinel, cea care ar avea o relaţie cu soţul ei, a anunţat de curând că va deveni mamă. Chiar dacă frumoasa blondă nu a confirmat că Borcea este tatăl copilului pe care îl va aduce pe lume în vară, Alina nu-şi mai găseşte de atunci liniştea.

Zoom
Femeile din viaţa fostului boss dinamovist au avut grijă să-i dea vestea că va deveni tătic chiar înainte de aniversarea sa

Luni, când ar fi putut să-i ureze prima ”La mulţi ani” şi să-i ducă un pachet cu bunătăţi soţului ei aflat în arestul central al Poliţiei Capitalei, soţia fostului boss dinamovit a preferat să-i cedeze locul tot Mihaelei Borcea şi celor trei copii ai ei. Cristi Borcea a ajuns în închisoare în martie 2014, când a fost condamnat la şase ani şi patru luni în dosarul ”Transferurilor”.
Fostul boss dinamovist îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Poarta Albă, însă în ultimele săptămâni s-a aflat în arestul central al Poliţiei Capitalei pentru a fi la dispoziţia procurorilor DNA. Şi asta pentru că este acuzat că ar fi mituit o judecătoare  pentru a fi achitat în dosarul ”Transferurilor”.

Fosta şi actuala nevastă, prietene la «cataramă»

Viaţa lui Cristi Borcea este o adevărată telenovelă.  El a fost căsătorit 22 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). Cu actuala soţie, care i-a fost amantă timp de opt ani, Alina, Borcea are doi copii - un băiat, Alexandru, în vârstă de 3 ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu cinci luni. Mihaela şi Alina au devenit între timp prietene, mai ales că trebuie să aibă grijă de afaceri cât timp Cristi îşi ispăşeşte pedeapsa.

loading...
Loading...

Citește și

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • valentina pelinel

  Chiar dacă este închis într-o celulă de câţiva metri pătraţi, pe care o împarte cu cel puţin trei persoane, Cristi Borcea îşi doreşte ca femeia care-i va dărui al şaptelea moştenitor să trăiască în lux. În toamna anului trecut, afaceristul a mutat-o pe Valentina Pelinel într-un penthouse pentru care plăteşte chirie de 3.000 de euro.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.