Crina Abrudan s-a transformat într-o mare gospodină

crina_abrudan_3.jpg

crina abrudan vacanta grecia santorini
Crina Abrudan a stat toată vara la plajă, dar acum umple cămara cu bunătăţi
foto: arhiva personală

Toată lumea o cunoaşte de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, însă de când s-a retras de pe sticlă, Crina Abrudan se ocupa mai mult de treburi casnice. Frmoasa blondină a început toamna în forţă. Dacă ultimele zile din sezonul estival au găsit-o pe plajă, acum vedeta se ocupă să umple cămara pentru iarnă cu murături şi zacuscă.

Crina Abrudan a renunţat la televiziune, dar nu stă degeaba. Fosta ştiristă s-a făcut fată de casă şi am putea spune că la 38 de ani se pricepe foarte bine să facă treburile unei gospodine adevărate. Blondina le-a demonstrat prietenilor că în primele zile de septembrie a încins cuptorul din curte şi a copt zeci de kilograme de vinete şi de ardei capia, pe care le-a aşezat frumos în punguliţe pentru a ajunge în congelator. Fosta prezentatoare tv nu s-a mulţumit doar cu o salată de vinete pe care să o savureze când gerul îi va bate în geam , ci a pus la borcane ardei iuţi şi capia, care le vor ţine companiei ciorbiţelor şi fruipturilor pregătite chiar de ea. "Mi-am propus să ne hrănesc pe noi până în primăvară. 30 kg vinete şi 10 ardei copţi, plus nişte borcanele de hrean care nu au mai încăput în poză şi câteva de ardei iuţi", a notat blonda când a fost întrebată dacă are de gând să hrănească tot cartierul. 

crina_abrudan.jpg

crina abrudan vinete coapte ardei copti toamna
Blonda s-a luptat cu 30 de kilograme de vinete şi cu zece de ardei capia
foto: arhiva personală

Crina Abrudan s-a retras din lumina reflectoarelor, de aproape trei ani, şi deşi pare că stă numai în bucătărie, lucrurile nu stau chiar aşa. Blonda merge la saloanele de înfrumuseţare şi a studiat designul interior pentru a-ţi pregăti o nouă carieră.      

Loading...

Citește și

  • crina abrudan slip tanga costum de baie plaja

    A dispărut de pe sticlă, dar nu a rămas şi fără fani, ci dimpotrivă numărul lor a crescut pe timpul verii. Vedeta tv care le aducea telespectatorilor ştirile sportive la Antena 1 face furori la malul mării cu formele ei perfecte. Într-un costum de baie minuscul, blondina nu avea cum să treacă neobservată, nici dacă şi-ar fi dorit asta. Deşi are o siluetă de invidiat, fosta ştiristă mărturiseşte că nu-i place să facă sport.

  • crina abrudan

    Pe Crina Abrudan (38 de ani) o știți de când prezenta știrile sportive. S-a retras din lumina reflectoarelor, dar asta nu o face să aibă mai puțină grijă de ea. Studiază designul interior și se pregătește de un alt drum în viață.

  • crina abrudan gabi popescu impacare relatie sarbatori oradea parinti

    A trecut un an de când Crina Abrudan (36 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă. Nu la fel de disponibilă este şi din punct de vedere sentimental. După o perioadă tensionată cu Gabi Popescu (39 de ani), ştirista este convinsă că a rezolvat neînţelegerile dintre ei.

  • S-au despărţit anul trecut, deşi aveau planuri de nuntă, însă Cupidon  s-a „descurcat" şi i-a readus împreună. Crina Abrudan şi Gabi Popescu formează din nou un cuplu, iar fotoreporterii Click! au realizat primele poze cu cei doi după marea împăcare.