Crina Abrudan a îmbrăcat rochia de mireasă. E spectaculoasă!

crrina1.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au cununat civil joi (6 iulie)
Foto: Facebook

După nouă ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan a făcut pasul cel mare și i-a devenit soție. Dacă zilele trecute, fosta vedetă tv a mers la Starea Civilă a Sectorului 3 pentru a semna certificatul de căsătorie în fața Gabrielei Firea, sâmbătă, 8 iulie, Crina a îmbrăcat rochia de mireasă.

Una deloc ieftina, având în vedere că un model din noua colecție a casei de modă de la care și-a achiziționat-o costă câteva mii de euro. A umblat după ea peste mări și țări, dar convinsă că a găsit-o pe cea perfectă, Crina nu s-a mai uitat la bani și nici la drumul pe care l-a bătut, căci a mers pentru ținută în Israel, la magazinul din Tel Avid al Galiei Lahav.

În ziua cea mare, blonda s-a îmbrăcat în rochia de mireasă tip sirenă, dantelată, care i-a pus în valoare silueta. Coafura a fost una lejeră, bucle care i-au căzut ușor pe umeri, iar buchetul a fost făcut din flori albe.

crina.jpg

crina abrudan
Rochia Crinei a fost luată din Tel Aviv
Foto: arhivă personală

 

La cununia religioasă din 8 iulie, lui Gabi și Crinei le-au fost alături peste 100 de invitați, dar și nașii, antrenorul Cosmin Olăroiu și soția sa, Luminița. Mireasa a radiat în ziua cea mare.

Loading...

Citește și

  • crina abrudan

    Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.

  • gabi popescu crina abrudan cununie civila

    S-a hotărât greu să se mărite, dar când a spus "da", după noua ani de relaţie, Crina Abrudan s-a ocupat ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1 a început pregătirile de nuntă cu proba rochiei de mireasă. A văzut prea multe, după cum chiar ea a mărturisit, încât alegerea a fost extrem de dificilă. Într-un final, ea s-a decis asupra unui model sirenă, din dantelă diafană, pe care l-a achiziţionat în urmă cu două săptămâmi de la Tel Aviv.