Creatoarea de modă Andreea Dogaru a înotat cu delfinii în Dubai!

andreea_cu_delfinii.jpg

andreea dogaru dubai delfini vacanta
Designerul Andreea Dogaru a îmbinat utilul cu plăcutul în Dubai
Foto: Arhiva personală

Andreea Dogaru a profitat de o deplasare în Dubai, unde și-a prezentat o colecție cu rochii de mirese la un eveniment important din modă, pentru a petrece aici un sejur de vis.

Designerul Andreea Dogaru a îmbinat utilul cu plăcutul în Dubai și a reușit să le facă pe amândouă la înălțime. A obținut un succes fulminant cu noua ei colecție, cea de rochii de mireasă, pe care a prezentat-o la Fashion Flair, un eveniment important în modă ce s-a desfășurat în perioada 20-22 septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai, Ramona Gabor fiind vedeta de la final.

andreea_dogaru_in_dubai.jpg

andreea dogaru dubai delfini vacanta
Andreea Dogaru s-a distrat de minune în Dubai
Foto: Arhiva personală

 

 

Andreea a vizitat pentru prima dată celebrul  oraș Dubai (Emiratele Arabe) și a fost impresionată de măreția arhitecturii, cu atât mai mult cu cât ea și-a dorit, la un moment dat, să urmeze Facultatea de arhitectură. Tânăra creatoare de modă a înotat cu delfinii la parcul de aventură și Burj Khalifa, denumit anterior Burj Dubai, un zgârie-nori din Dubai, măsurând 828 m.

Am fost impresionată de arhitectura avangardistă a clădirilor din Dubai. Am fost în deșert și la Atlantis pentru Dolphin Adventure și Burj Khalifa”, a povestit Andreea Dogaru.

andreea_3.jpg

andreea dogaru dubai delfini vacanta
Andreea a reușit să muncească, dar și să se distreze în Dubai
Foto: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • andreea dogaru

    Joi (21 aprilie) a început Bucharest Fashion Week, evenimentul principal al modei românești. Peste 30 de designeri își prezintă creațiile în cele trei zile dedicate modei. Cea care a deschis Bucharest Fashion Week (21-23 aprilie) a fost creatoarea Andreea Dogaru, care a adus pe podium o colecție în care domină accentele metalice.

  • andreea dogaru

    Designerul Andreea Dogaru poate spune că s-a născut cu mașina de cusut în casă. Părinții ei dețin o fabrică de textile la Craiova, cu 400 de angajați. Ca designer vestimentar a debutat în 2010. S-a evidențiat prin colecțiile houte-couture, pe care le-a realizat. La 29 de ani, a fost desemnată de mai multe ori, designerul anului.