Cove și Andreea Marin, reuniune emoționantă! «La fel de tineri și neliniștiți suntem»

cove_si_andreea_marin.jpg

Cove și Andreea Marin s-au reîntâlnit
Foto Instagram

Cove și Andreea Marin s-au revăzut recent, după ce fiecare dintre aceștia a fost ocupat cu propriile proiecte. Totuși, prezentatorii TV nu pot lăsa trecutul în spate, având în vedere că au fost colegi de platou o perioadă îndelungată de timp, în cadrul îndrăgitei emisiuni „Surprize, surprize”, astfel, reuniunea pe care au avut-o a fost una extrem de emoționantă.

Cove s-a reîntâlnit cu Andreea Marin, cea împreună cu care a moderat una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale TVR-ului: „Surprize, surprize”. Gabriel Coveșanu, Cove pentru admiratorii săi, lucrează în momentul de față drept prezentator, alături de Adela Popescu, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Cum Andreea Marin a fost invitata emisiunii lor, ea și Cove au avut parte de un frumos și emoționant moment de revedere, demonstrând că, deși anii au trecut și amandoi au fost implicați în diverse proiecte, separat, legătura dintre ei este încă una foarte specială.

„Îmi face mare plăcere sa o revad pe Andreea și să constat că deși au trecut mulți ani de când nu mai lucrăm împreună, simțim că parcă mai ieri a fost ultima ediție a surprizelor. La fel de tineri și neliniștiți suntem”, a fost descrierea pusă de Cove, în dreptul unei imagini pe care a publicat-o pe rețelele de socializare. 

andreea_marin_cove_vorbeste_lumea.jpg

Andreea a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Prezentatorul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Gabriel Coveşanu, a împlinit marţi 44 de ani. Actorul s-a serbat dimineață, pe platourile emisiunii, alături de Adela Popescu și de invitați. Cove a cunoscut celebritatea în urmă cu 19 ani, pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la TVR 1. Între timp, a lucrat și la alte televiziuni, dar a devenit și tătic de băieți.

  • După ce s-a bucurat de o vacanță prelungită pe timpul verii, Andreea Marin a revenit în țară pentru a rezolva câteva probleme legate de sănătate. „Zâna” a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, în urma unor probleme cu care se confruntă în prezent. Deși momentan nu a dorit să dezvăluie cauzele pentru care va ajunge pe mâna medicilor, vedeta a anunțat că nu este vorba de nimic grav.