Costel din «Vacanţa mare» se iubeşte cu o tinerică sexy

pietreanu12-13-vedete-foto-.jpg

Radu Pietreanu a fost surprins , de fotoreporterii Click!, în ipostaze casnice, alături de o blondă care i-ar putea fi fiică

Ia foc când îl întrebi lucruri intime şi merge pe principiul tac şi fac. La 52 de ani, umoristul Radu Pietreanu nu se dezminte şi şi-a găsit iubită în floarea vârstei, cu trup de topmodel şi păr bălai de Cosânzeană. Noi i-am surprins la cumpărături, comportându-se ca o adevărată familie.

Cel care-i dă viaţă şugubăţului oltean Costel, partenerul de viaţă al Leanei (Mugur Mihăescu), e pe plus şi în carieră, şi în amor. Pe Radu Pietreanu îl vedem în fiecare sâmbătă cu “Vacanţa mare” la Kanal D, dar şi în spectacole de stand-up comedy cu trupa CNP, din care mai fac parte Tibi Neuron şi Costel Priză.

Zoom
Radu Pietreanu a ieşit din centrul comercial, însoţit de superba blondă
Foto: Blitz

Şi în viaţa personală a tras lozul cel mare, căci se pare că nu doarme singur, ci alături de o blondă sexy. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Pietreanu la un hipermarket din Capitală, alături de noua lui parteneră. Scenele s-au desfăşurat ca într-o familie normală: au cumpărat, au cărat plasele la portbagaj, apoi Costel a trimis-o pe blondină “să parcheze” coşul de cumpărături.

Zoom
Foto: Blitz

S-au îndreptat liniştiţi spre casa din Pipera a lui Radu, care iată că le-a devenit cămin conjugal. Relaţia cu blonda subţirică nu este ieşită din tipare pentru Pietreanu, ţinând cont că fosta lui iubită, Lavinia, era cu 20 de ani mai tânără decât el.

Cei doi s-au despărţit în 2011, iar apoi Pietreanu îşi anunţa burlăcia cu următoarea declaraţie oferită pentru Click!: “Eu sunt un bărbat liber, necăsătorit, pot să umblu cu câte femei vreau”. Femeia lângă care a stat însă cel mai mult a fost soţia lui, Roxana, şi ea mai tânără cu 10 ani decât el. Au divorţat în 2009 de comun acord, iar umoristul a fost de acord ca fosta nevastă să-şi păstreze numele de căsătorie. Spre deosebire de aventurierul Pietreanu, iată că ceilalţi doi colegi ai lui din “Vacanţa mare”, Mugur Mihăescu şi Florin Petrescu (Axinte), sunt familişti convinşi.

«Garcea» are o fiică tare la matematică şi e căsătorit cu o profă de informatică


Face ca toate orătăniile  când intră în pielea lui ”Garcea” sau a ”Leanei”, soția lui Costel Pârțag, însă, în realitate, e un bărbat serios. Mugur Mihăescu e căsătorit, de mai bine de 21 de ani, cu Rodica, (49 de ani), profesoară de informatică. Sunt tare mândri de fiica lor, Ivona (18 ani), care s-a numărat printre cele mai bune eleve din Liceul ”Gheorghe Lazăr”, fiind  brici la matematică. Mugur o laudă pe frumușica adolescentă, susținând că e cuminte, ascultătoare și deșteaptă-foc, căci doar are cu cine semăna. Și că o lasă să iasă cu băieți, pentru că are mare încredere în ea.

«Axinte» se află la a doua căsnicie, iar fiul lui vrea să se facă tot actor

Florin Petrescu (42 de ani), care în show-ul ”Vacanța mare” interpretează rolul zăpăcitului Axinte, fiul Lenei și al lui Costel Pârțag, este căsătorit și are un fiu. Soția lui, Carmen (38 de ani), îl dădăcește pe artist toată ziua, ba chiar îl însoțește la spectacole, așteptându-l cu pachețelul de mâncare în spatele scenei, iar fiul lor, Eduard (8 ani), este un puști plin de energie. Micuțul a moștenit talentul actoricesc al celebrului său tată, dar e pasionat și de fotbal. Florin a mai fost căsătorit, în 1997, în Australia, unde visa, pe-atunci, să rămână definitiv.

loading...

Citește și