Costel din «Vacanţa mare», cu găleata în cap în «Războiul stelelor»

22-23dfmnmbncv.jpg

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu
Şoc! Actorii Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu s-au deghizat în Yoda şi Darth Vader

Pe 17 septembrie, când gaşca de la “Vacanţa mare” filma de zor pentru emisiunea de la Kanal D, câţiva bucureşteni „ghinionişti” au dat nas în nas cu două apariţii halucinante.

Yoda şi eternul său duşman, Darth Vader, celebrele personaje din capodopera cinematografică „Războiul Stelelor”. „Când te întâlneşti cu o pocitanie verde, normal că te sperii! Eu am sărit de pe scaun când m-am văzut în oglindă, după ce m-au vopsit şi mi-au ataşat urechile astea”, a glumit Mugur Mihăescu, alias Yoda.

Acesta şi-a purtat urechile supradimensionate cu umorul caracteristic, în timp ce Radu Pietreanu a orbecăit cu o găleată pe cap, încercând să-l imite cât mai bine pe maleficul Darth Vader.

Din fericire, cei care i-au văzut au realizat repede că e vorba doar de filmările trupei “Vacanţa Mare”, emisiune care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 21.30, la Kanal D. 

22-23-vedete-star-wars-adevarat.jpg

Aşa arată Yoda şi Darth Vader în “Războiul stelelor”
Loading...

Citește și

 • Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu

  Fanii personajelor Leana şi Costel îşi freacă palmele de bucurie. Emisiunea „Vacanţa Mare” revine sâmbătă (29 august) pe micul ecran, după o pauză de şase ani. Cei doi protagonişti, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, au trăit în tot acest timp din afaceri şi mici proiecte umoristice.

 • Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu

  Au făcut pauză de televiziune timp de 6 ani, dar fanii nu i-au uitat. Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu s-au întors cu „Vacanţa mare” sâmbătă, la Kanal D, iar audiențele înregistrate îi fac pe șefi, dar și pe protagoniști, să-și frece palmele de bucurie.

 • Dacă te întâlneşti cu Ani Creţu pe stradă şi o rogi să-ţi interpreteze pe loc o mică scenetă din „Vacanţa Mare”, n-ar putea. Nu e aşa simplu să intre în rolul Urinelei! Trebuie să se machieze, să-şi pună pe ea toate gablonţurile, musai să-şi prindă moţul în vârful capului şi abia apoi se simte în pielea personajului.

 • Actorul Iulian Ilinca s-a dedicat teatrului după retragerea din "Vacanaţa Mare"

  Iulian Ilinca sau Frankfurt cum este cunoscut de fanii "Vacanţa Mare" s-a dedicat teatrului, după retragerea din trupa de comedie. Chiar dacă a fost component al echipei condusă de Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu timp de foarte mulţi ani şi a creat o isterie naţională cu celebra replică "Te sparg, să moară mama!", se pare că scena teatrului este locul unde acesta se simte cel mai bine.