Cosmina Păsărin, prezentatoare la un spectacol de modă! Ce designeri participă la eveniment

cosmina_pasarin.jpg

cosmina pasarin
Cosmina Păsărin
foto: Arhiva Personală

Cosmina Păsărin (32 de ani) va fi în centrul atenției joi (23 iulie), când va prezenta evenimentul C Fashion Gala. Aici vor fi prezentate unele dintre cele mai spectaculoare creații vestimentare ale designerilor români în fața unui public select.

La C Fashion Gala vor participa designerii Rita Mureșan, Simona Semen, Norina Stoica, Aleha Toncea, Marie Ollie, Roxana Butnaru și Lou Lou. Mai mult, evenimentul prezentat de Cosmina Păsărin va fi unul exclusivist, fiind invitate numai persoane influente din peisajul de business și cel monden al Capitalei și reprezentanți ai presei de fashion.

„Sunt o mare susținătoare a designerilor români, le port creațiile, le urmăresc cu multă atenție activitatea și mă bucur că mi se oferă din ce în ce mai des oportunitatea de a prezenta evenimente dedicate fashionului românesc. Ne vedem joi seara!”, a spus Cosmina.

C Fashion Gala este un eveniment marca Chaboo Club&Pool & Alin Gălățescu, celebrul analist de modă și managerul Avanpremiere, cel mai important eveniment multi-brand al modei. Invitații sunt așteptați începând cu ora 21.00 la Piscina Chaboo, unde va avea loc evenimentul.

Evenimentul va transmis și pe internet în direct pentru persoanele care doresc să urmărească prezentările, pe site-ul www.eva.ro, în exclusvitate.

Urmărește una dintre prezentările de modă ale Ritei Mureșan

Loading...

Citește și

  • În noiembrie 1999, revista cu iepuraşi se lansa în România, având-o pe copertă pe una dintre cele mai frumoase manechine din vremea aceea: Dana Săvuică. Dezbrăcată doar cât să incite, Dana se mândreşte cu efectul pe care l-a avut pictorialul, asupra româncelor.

  • roxana vancea sarut lesbi

    Are România vedete lesbi? Ei bine, fie că a fost vorba despre valurile tinereții, fie că nu le-au mai mulțumit bărbații, unele femei celebre din România s-au orientat spre alte femei. O parte dintre acestea chiar au recunoscut că sunt lesbiene sau bisexuale, în timp ce altele au preferat să admire în tăcere sexul frumos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1