Cosmina Păsărin bea cot la cot cu bărbații

cosmina_pasarin_bea_cu_sticla.jpg

cosmina pasarin bea cu sticla
Cosmina Păsărin are un rol principal în clipul piesei „Beau beau”
captură: youtube

S-a dat la fund o perioadă, dar acum revine în atenția fanilor, într-o ipostază cu totul inedită. Cosmina Păsărin (33 de ani) apare într-un videoclip în care bea cot cu bărbații.

Rolul de fată rea pe care l-a avut în „Vara ispitelor” de la PRO TV i se potrivește ca o mănușă. De aceeași părere sunt și artiștii Gojira, Planet H, Alan și Kepa, care au cooptat-o pe Cosmina Păsărin pentru filmările celui mai nou videoclip al lor, realizat melodiei „Beau beau”.

Totul a fost doar un rol...

cosmina_pasrin_si_rivalii_din_videoclip.jpg

cosmina pasarin bea cu sticla
A băut atât de multe sticle cu alcool, încât s-a prăbușit pe un scaun
captură: youtube

 

Fostul „iepuraș” Playboy bea cot la cot cu bărbații, din mai multe sticle cu alcool. Duce la gură, cu poftă, toate băuturile și le dă pe gât dintr-o înghițitură. În cele din urmă, însă, abia se ține pe picioare. Totul a fost doar un rol foarte bine interpretat de Cosmina, care nu o dată a interpretat o fată rea. În toate clipurile în care a apărut, dar și în serialul „Băieți buni” difuzat de PRO TV, bruneta a avut același rol. Acum, însă, o putem vedea și cum reacționează la beție...

„Am vrut să lansăm o nouă piesă de dragoste!”

Gojira şi Planet H au compus instrumentalul piesa „Beau beau”, iar Alan & Kepa au scris versurile. După succesul înregistrat cu piesa „Bang Bang”, cei patru artişti au hotărât să reia formula şi să lanseze o nouă melodie. „Mesajul este foarte clar. Am vrut să lansăm o nouă piesă de dragoste! Versurile şi clipul se doresc a fi o radiografie a «bărbaților din baruri», sportivi sau intelectuali”, spune George Andreescu alias Gojira despre noua piesă. De regia clipului şi de scenariu s-au ocupat Mihai Pîrcălabu, de producție, LOWWS, Robert Ionicioiu şi Andreescu George, iar de mixaj și masterizare, Paul Opriş.

Ei sunt responsabilii...

gojira_planet_h2.jpg

George Andreescu gojira planet h2
George Andreescu alia Gojira și colegul său cu nume de scenă Planet H2
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și