Cosmina Păsărin are aceeași greutate ca la 18 ani

cosmina_pasarin.jpg

cosmina pasarin
Cosmina Păsărin
foto: Arhiva Personală

Are 35 de ani, însă Cosmina Păsărin nu este departe de imaginea de-acum 14 ani, pe care o afișa în toată splendoarea în revista Playboy. Aceeași siluetă, aceeași culoare de păr și zâmbetul larg care te molipsește.

Luni seară, 19 iunie, vedetele au petrecut la evenimentul D'Hairapy Beauty Bar. S-au delectat cu înghețată de pepene sau mentă, fructe, vin bun și limonadă, au admirat rochii și pălării de poveste, dar și câteva coafuri făcute ad-hoc de către hair stiliștii salonului.

Cosmina Păsărin s-a numărat printre invitați și nu a făcut excepție de la dress code-ul vesel, purtând o fustă lungă și o cămașă albă cu mânecile întoarse ștregărește. Deși are 35 de ani, vedeta care s-a făcut cunoscută prin participarea la ”Vara Ispitelor”, de la Pro Tv, apoi prin pictorialul din Playboy, este neschimbată. Aceeași greutate de până-n 53 de kilograme, zâmbetul larg și pieptănătura în coadă. Bruneta a probat curioasă pălăriile și voaleteel, apoi s-a răcorit cu o înghețată. ”Sunt la fel de ocupată cu evenimentele, acum mă pregătesc pentru Feeric Fashion Week care va avea loc anul acesta între 17 și 23 iulie, la Sibiu. În rest, nu am ce să vă spun despre viața mea personală, sunt ocupată și nu am iubit”, a spus vedeta râzând.

cosmina.jpg

cosmina pasarin
Cosmina, la fel de zâmbitoare ca întotdeauna
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1