Cosmin Seleși și-a rupt mâna în vacanță: «Am în continuare dureri»

cosmin-selesi-mana-rupta-schi.jpg

Cosmin Seleși și-a rupt mâna la schi
Foto Instagram

Pasiunile periculoase vin la pachet cu consecințe pe măsură! Cum iubitorii de iarnă și de zăpadă abia așteaptă instalarea anotimpului rece pentru a-și putea pune în practică pasiunile, doctorii își practică și ei meseria mai des decât de obicei, având în vedere că sunt nevoiți să trateze mâini sau picioare rupte pe pârtie.

Acesta este și cazul prezentatorului de la „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși, care a avut parte de o vacanță cu peripeții. După ce mai multe vedete autohtone „au pățit-o” pe pârtie, printre care și Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon, și Pepe, care și-a dislocat umărul, acum a venit și rândul lui Cosmin, pentru care datul cu schiurile s-a transformat din distracție în... problemă medicală serioasă. 

Cosmin Seleși și-a rupt mâna stângă la schi 

Concurentul din cadrul ediței cu numărul doi a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1, a dezvăluit că a avut parte de o căzătură zdravănă pe pârtie, după ce a încercat să evite accidentarea unui copil. Astfel, și-a luxat mâna stângă care nu a făcut față impactului la care a fost supusă, iar moderatorul TV mai avea puțin și ajungea și la operație.

cosmin-selesi-accident-schi.jpg

Cosmin Seleși s-a accidentat în vacanța de iarnă

Totuși, având în vedere că a fost transportat imediat la spital și s-a bucurat rapid de îngrijire medicală de specialitate, Cosmin Seleși a scăpat ca prin urechile acului de o eventuală intervenție chirurgicală. Acesta a dezvăluit că se simte bine în prezent, însă are în continuare dureri destul de mari. 

„Mă aflam pe pârtia de schi, alături de Tudor (fiul său n.r). Am evitat un copil și am căzut pe mâna stângă. Imediat, am fost transportat de echipajul de salvamontiști la spital, unde am primit îngrijirile medicale de specialitate. Acum câteva zile m-am întors în țară. Și sunt bine”, a explicat prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva!”. Totuși, acesta va fi nevoit să stea cu mâna imobilizată pentru o lună și jumătate. „Sunt pe mâinile unui medic foarte bun, aici, în țară. Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”, a mai adăugat Seleși. 
 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mare agitaţie sâmbătă, 20 octombrie, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Cei 18 concurenţi de la „Asia Express” au plecat spre Sri Lanka, de unde au început marea lor aventură pentru premiul de 30.000 de euro. La plecare s-a lăsat cu multe lacrimi, dar şi cu glume, din cauza unor concurenţi distraţi.

  • cosmin selesi

    Alina Puşcaş a rămas fără partener de prezentare la "Te cunosc de undeva", după ce Cosmin Seleşi a plecat sâmbătă în India la filmările Asia Express, sezonul 2, unde face pereche cu Şerban Copoţ. Deşi producătorii show-ului transformărilor de la Antena 1 au filmat în avans trei emisiuni, pentru a suplini absenţa lui Şeleşi, se pare că ei au luat în calcul şi un înlocuitor pentru el, în cazul în care nu se va întoarce la timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1