Vladimir Drăghia, accident pe pârtie! Câştigătorul Exatlon, luat cu ambulanţa

draghia.jpg

vladmir draghia accident schi
Vladmir Drăghia şi-a rupt piciorul la schi în Poiana Braşov
Foto: arhivă personală

Vladmir Drăghia (32 de ani) a păţit-o la schi. Duminică dimineaţă, câştigătorul primei ediţii "Exatlon" (Kanal d) a fost luat pe targă de pe pârtia din Poiana Braşov şi dus la spital cu o ambulanţă. Faimosul, care în urma concursului a primit pe mână emisiunea "Fan Arena" de la acelaşi post, s-a accidentat la genunchiul drept şi va avea nevoie de îngrijirile medicilor specialişti.

Sezonul de schi din această iarnă a început şi s-a terminat brusc pentru Vladmir Drăghia, care cel mai probabil după ce a păţit în acest weekend nu va mai pune clăparii în picioare o lungă perioadă de timp. Duminică, fostul concurent al show-ului de la Kanal d, aflat pe pârtia din Poiana Braşov, s-a accidentat la genunchiul drept. Un echipaj SMURD a sosit de urgenţă la baza pârtiei şi l-a transportat pe Vladmir la spital. Deşi părea că are o fractură deschisă, faimosul a încercat să facă haz de necaz.

selfie.jpg

vladmir draghia pompier smurd
Vladmir Drăghia nu şi-a pierdut simţul umorului nici când a fost urcat pe targă
Foto: arhivă personală

El a publicat pe contul de Instagram o fotografie pe care a făcut-o cu unul dintre membrii echipajului care l-a dus de urgenţă la spital. "Las aici o nouă amintire. Niciodată un moment nepotrivit pentru un selfie. Câteva copci la genunchi. Un fleac!", a notat Vladmir Drăghia în dreptul unor imagini în care se află întins pe targă în ambulanţă.

draghia_accident.jpg

vladimir draghia schi fractura
Vladmir Drăghia şi-a anunţat fanii despre accident pe Instagram
Foto: arhivă personală

Vladmir Drăghia, pasionat de sporturile de iarnă

În trecut, Vladmir Drăghia a suferit şi alte accidente. Chiar el povestea recent că cu ani în urmă şi-a rupt mâna în încercarea de a se da cu placa. 

"Am încercat să mă dau și cu placa, pentru că mereu mi s-a părut că arată mai cool echipamentul, dar tebuie să recunosc că prefer să schiez. Mai ales după ce mi-am rupt mâna, acum câțiva ani, pe placă. Anul ăsta am mers la săniuș și a fost mult mai distractiv decât mă așteptam. Avem nevoie doar de o pantă și o modalitate de a aluneca pe ea, pentru a vedea cum toți oamenii, de fapt, în cea mai mare parte a timpului, doar joacă roluri de adulți", povestea el. 

Pasionat de sporturile de iarnă şi profitând de zăpada care a căzut în acest weekend, Vladmir a dat o fugă la munte cu soţia lui Alice. Surse din anturajul prezentatorului  "Fan Arena" au declarat că Drăghia se află în afara oricărui pericol şi miercuri va reveni pe sticlă la emisiunea unde face cuplu cu Ilinca Vandici.

 

 

Citeşte şi:

Ce afaceri aducătoare de profit are Vladimir Drăghia. A donat marele premiu de 100.000 de euro de la «Exatlon»

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Vladimir Drăghia a avut ochii vineți la nunta lui

 

Loading...

Citește și

  • Nu degeaba a stat o jumătate de an în Republica Dominicană, unde a filmat pentru „Exatlon”, reuşind să şi câştige concursul de la Kanal D. Acum, Vladimir Drăghia s-a angajat la postul turcesc, la emisiunea „FanArena”, şi şi-a mutat familia într-un apartament nou-nouţ din Băneasa. Iată că, deşi a donat premiul de 100.000 de euro, onorariile i-au ajuns să-şi ia o locuinţă superbă.

  • vladimir draghia exatlon fetita zora

    Fetiţa lui Vladimir Drăghia deschide luna petrecerilor în familia câştigătorului "Exatlon" cu aniversarea primului ei anişor. Atât fostul concurent de la Kanal d, cât şi iubita lui, Alice Cavaleru, sunt în fierbere pentru a-i face Zorei ziua de neuitat. Aşa cum este obiceiul, la un an, fetiţelor li se rupe turta, deci părinţii sunt pregătiţi de sărbătoare. În mai puţin de două săptămâni şi cuplu va marca o zi importantă, căci Vladimir şi Alice îşi vor uni destinele pe plaja unor prieteni.