VIDEO Pepe s-a accidentat pe pârtie și și-a dislocat umărul! Cine l-a ajutat pe artist

pepe-umrar-dislocat.jpg

Pepe și-a dislocat umărul în urma unui accident pe pârtie
Foto: Captură Video Facebook

Nici bine nu a început noul an, că Pepe a și avut parte de o accidentare. Deși plecase în vacanța de Sărbători cu gândul la distracție și clipe frumoase petrecute alături de cei dragi, se pare că 2019 l-a taxat deja pe îndrăgiul artist! Pepe s-a accidentat pe pârtie în timp ce se dădea cu placa, iar cadoul Noului An pentru acesta a fost....un umăr dislocat.

Cum și-a dorit distracție pe pârtie, fiind amator de adrenalină, datul cu placa i-a provocat câteva neplăceri lui Pepe, care a intrat în 2019 cu..stângul. Îndrăgitul artist și-a petrecut sărbătorile de iarnă, la munte, și cum fulgii de nea au fost din belșug, acesta s-a gândit să profite din plin de ocazie.

Pepe s-a accidentat pe pârtie și și-a dislocat umărul

Sporturile care se practică pe zăpadă contribuie și ele, într-o oarecare măsură, la magia sărbătorilor, dar sunt, de asemenea, și periculoase. Iată că Pepe, amator de „senzații tari”, a simțit pe propria piele ce înseamnă se te accidentezi pe pârtie.

În timp ce se dădea cu placa pe pârtie, o singură mișcare greșită a fost de ajuns pentru ca inevitabilul să se întâmple... Cântărețul a ajuns acasă cu umărul dislocat, însă situația s-a îmbunătățit rapid, având în vedere că acesta a avut un ajutor de nădejde.

pepe-accident-partie.jpg

Pepe s-a accidentat pe pârtie
Foto Instagram

Accidentul nu a fost unul grav, iar Pepe nu a necesitat, astfel, îngrijiri medicale de speicalitate, însă unul dintre prietenii săi buni a fost cel care i-a adus din nou umărul artistului în poziția corectă. „Din seria lucrurilor care 'se mai întâmplă, dar mergem mai departe'.. mi-a scos „datul cu placa” umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ?! Mulțumesc mult!”, a scris Pepe pe rețelele de socializare, dorind să împărtășească indicentul și cu urmăritorii săi virtuali. „Hai afară la zăpadă?”, a mai scris acesta pe contul de Instagram, într-o notă autoironică și amuzantă.

Pepe este căsătorit de șase ani

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastramă, pe 18 aprilie 2012. Cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, dat fiind faptul că mireasa era deja însărcinată în ziua căsătoriei civile. Aceștia au împreună două fetițe, Maria, cea mare, și mezina familiei, Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios.

Loading...

Citește și

  • Noi, românii, suntem un popor superstiţios. Avem tot felul de obiceiuri şi respectăm o mulţime de ritualuri mai ales în noaptea dintre ani. Atunci, se spune că trebuie să purtăm ceva roşu, să mâncăm peşte şi struguri, să ne sărutăm iubitul/a, etc. Vedetele au şi ele superstiţiile lor de Revelion, de la care nu se abat în niciun an. Toate au grijă să aibă bani în buzunar.

  • În familia lui Pepe nimeni nu stă degeaba! Deşi au o situaţie financiară foarte bună, şi el, şi nevasta, Raluca, trag cot la cot de afaceri şi se îngrijesc împreună de fetiţele lor. Artistul este implicat în activitatea muzicală şi se ocupă de un bar, iar soţia sa este ocupată cu grădiniţa din zona Obor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1