Coşmarul trăit de Giani Kiriţă la Exatlon

exatlon_giani_kirita.jpg

Probele solicitante ale competiției l-au ajutat pe Giani Kiriță să dea jos câteva kilograme
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Giani Kiriţă a fost una dintre vedetele principale ale emisiunii Exatlon, de la Kanal D. Nimeni nu ştie însă cât a avut de suferit fostul fotbalist după participarea la emisiune.

Conform gsp.ro, Giani Kiriţă s-a ales cu o sumă frumuşică după ce a concurat la Exatlon. El a primit 16.000 de euro pe lună, iar această sumă, înmulţită cu 4, ne duce la untotal de 64.000 de euro. Totuşi, bogăţia are un preţ, iar acesta a fost plătit de fostul fundaş dinamovist: „Am dureri îngrozitoare de spate care tot revin, ca nişte înţepături de cuţite foarte puternice. Chiar dacă la începutul jocului nu simţeam niciun disconfort, după prima probă jucată durerile puneau stăpânire pe mine şi nu mai puteam să concurez. Nu vreţi să ştiţi cum este să dormi direct pe scândură. Două săptămâni am stat doar la masaj şi saună ca să-mi revin cu spatele. În concurs am dat jos mai bine de 16 kilograme, dar e normal în cele patru luni petrecute acolo”, a povestit Kiriţă pentru gsp.ro la sfârşitul experienţei dominicane.
 

Loading...

Citește și

  • Giani Kiriţă (33 de ani), fostul căpitan al „câinilor" şi actualul jucătorul al turcilor de la Bursaspor, e un personaj haios, care îşi declară fără perdea preferinţele.

  • cream giani kirita tandreturi

    Nu iese fum fără foc! Claudia Pavel şi Giani Kiriţă au stârnit din nou discuţii cu comportamentul lor mult prea apropiat la Exatlon (Kanal D), emisiunea la care amândoi concurează. Nu este prima dată când artista şi fostul fotbalist lasă loc de interpretări. Bruneta şi sportivul au fost trădaţi de gesturi şi în trecut la "Fort Boyard" (Pro TV) .

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1