Cornelia Catanga vrea să divorțeze! E în depresie

catanga_1.jpg

catanga padureanu
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu după 24 de ani de relație
Foto: arhivă personală

Cornelia Catanga nu se mai regăsește. În ultimul timp este mereu tristă, are probleme de sănătate, dar și financiare. Superstițioasă, cântăreața crede că momentul căsătoriei i-a schimbat viața în rău.

Artista a decis să depună actele de divorț. Nu pentru că povestea de dragoste cu Aurelian Pădureanu ar fi de domeniul trecutului, ci pentru că vedeta consideră că, de când i-a luat numele soțului, lucrurile nu mai merg cum ar trebui. Catanga a vorbit la "Teo Show" despre surpinzătoarea decizie și despre ce a determinat-o să ia această hotărâre: "Lucruile s-au schimbat în rău. De cînd m-am căsătorit, nu-mi merge bine. Și financiar este foarte prost. Mă gândesc că nașii nu au făcut-o cu plăcere. Nu au plătit nici lumânările. Vreau să știe toată lumea că am depus acțiune de divorț. Este vorba doar de actul în sine. Noi suntem aceeași familie frumoasă. Poate că nu mai vreau să port acest nume de Pădureanu. Vreau să revin la numele meu. Iubirea există între noi doi, dar nu mai vreau să-i port numele."

catanga.jpg

cornelia catanga
Catanga a depus actele de divorț
Foto: captură video Teo Show

Mai mult, artista care va împlini curând 58 de ani trece printr-o depresie care o ține trează nopțile. „Vreau să spun că această depresie există. Am momente când mă culc plângând, mă trezesc plângând, mă trezesc la 3 dimineața și vreau să plec de acasă”, i-a mai mărturisit Cornelia Catanga lui Teo Trandafir.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1