Corina și-a arătat rușinica la concert. „Te-aș linge!”

clipboard01.jpg

corina tinuta sexy
Artista a dansat lasciv într-un club din Capitală
Foto: captură video Youtube

Corina (36 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. În timpul concertelor, cântăreața face show total. Sâmbătă noapte (19 noiembrie), a concertat în clubul Queens din București, unde fanii au avut parte de o Corina mai sexy ca niciodată.

Corina este mama unui băiețel de opt ani, însă are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să-și expună corpul în ținute cât mai provocatoare. În acest weekend, aceasta a oferit un show de zile mari la concertul din Queens.

Artista a dansat lasciv, iar costumația sexy i-a lăsat la vedere părțile intime. Corina le-a oferit fanilor un „peisaj” de neuitat. În timp ce se mișca provocator alături de dansatorii ei, fanii au filmat-o pe cântăreață cu părțile intime la vedere. 

 

Prinsă în febra momentului, artista i-a transmis un mesaj provocator unuia dintre dansatorii ei sexy: „Te-aș linge”. În primele rânduri, fanii au țipat frenetic în timp ce Corina dansa lasciv pe scenă. 

 

 

Loading...

Citește și

 • Corina Bud iubit infidel despartire

  Iată că până şi una dintre cele mai sexy soliste din România poate fi înşelată! Şi nu doar o dată! Vestea că nonconformista Corina (36 de ani) nu mai formează un cuplu cu afaceristul Nelu Bud (46 de ani) a căzut luni (7 martie) ca un trăsnet în showbiz. Click! a aflat că, în ciuda situaţiei tensionate, cei doi fac eforturi să pară părinţii perfecţi pentru băiețelul lor, Robin (7 ani și 4 luni).

 • Nu a fost an la Media Music Awards, în care solista Corina (36 de ani) să nu șocheze. Joi (15 septembrie), la Sibiu, artista a venit pe covorul verde cu un concept de show dedicat femeii puternice, extravagante. A avut pe trup 10 tatuaje temporare realizate de DJ Wanda și o ținută spectaculoasă, de 9.300 de euro.

 • corina bud

  Toată floarea cea vestită a peisajului muzical românesc s-a strâns joi, 15 septembrie, la Sibiu, la Media Music Awards, o ocazie poentru mulți artiști să primească iubirea fanilor, dar și premiile ce atestă recunoașterea meritelor. Cum un covor roșu, sau verde în acest caz, este propice pentru vedetele noastre să se afișeze cu cele mai scumpe sau sexy ținute, nici Corina nu a făcut excepție de la această regulă nescrisă a evenimentelor mondene.

 • corina bud

  La aproape jumătate de an de când Corina şi Nelu Bud nu mai formează un cuplu ies la iveală lucruri din relaţia lor.cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar conrinuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin, care va împlini 8 ani.

 • corina bud fiu robin

  Vestea că solista Corina (36 de ani) și Nelu Bud (46 de ani) nu mai formează un cuplu a zguduit luni (7 martie) lumea mondenă. Cei doi s-au despărțit după 20 de ani de iubire, deși au un băiețel de 7 ani și patru luni, Robin. După ce a recunoscut ruptura, solista a publicat marți (8 martie) un mesaj pe facebook.

 • corina bud

  Are gusturi rafinate şi asta se vede cu ochiul liber! Nonconformista Corina şochează la fiecare apariţie, iar obrazul subţire e clar că ... cu cheltuială de ţine! Ultima fiţă pe lista de dorinţe a artistei este o pereche de cizme din piele peste genunchi cu imprimeu care costă o avere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1