Corina Dănilă nu a fost niciodată atât de sexy. Cum arată la 46 de ani

c112_15-col-corina-danila-2.jpg

1996. Din 1996 şi până în 2006, Corina Dănilă a fost vedetă PRO TV şi Acasă TV

Timpul parcă se scurge invers pentru Corina Dănilă, căci actriţa înfloreşte pe zi ce trece.

Odată cu lansarea grilei de primăvară, de la TVR, prezentatoarea emisiunii „Ieri-azi-mâine” (TVR2) a realizat o şedinţă foto demnă de o revistă de modă.

Îmbrăcată într-o rochie cambrată, cu franjuri şi decolteu adânc, cu o coafură feminină, cu bucle, şi cu un machiaj puternic, de televiziune, Corina Dănilă demonstrează cu vârf şi îndesat că pentru unele femei viaţa începe după 40 de ani.

Zoom
2018. Corina Dănilă s-a transformat într-o femeie senzuală

 

Transformarea Corinei a început în 2017 de voie, de nevoie. Actriţa, care în 2004 a interpretat rolul Anei Dogaru în telenovela “Numai iubirea”, a slăbit 15 kg din cauza durerilor de spate, urmând proceduri de kinetoterapie.

“Din cauza problemelor de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la o clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, ne povestea prezentatoarea TV, pe care o vom revedea, din 16 martie, de la ora 15.40, la „Ieri-azi-mâine”.

Corina Dănilă are şi o fiică de 14 ani, pe Rianna, care moşteneşte frumuseţea mamei.  

loading...
Loading...

Citește și

  • corina danila, oana zavoranu

    În 2004, se lansa cu mare tam-tam „Numai iubirea”, prima telenovelă realizată de Ruxandra Ion, pentru postul Acasă TV. În rolul principal a fost distribuită Corina Dănilă, care miercuri, 24 ianuarie, împlinește 46 de ani. Eugen Patriche, scenaristul poveştii de dragoste, a vorbit în romanul lui despre acest serial tv, în care, de dragul protagoniștilor, a fost nevoit să facă mai multe modificări.

  • Foto

    Prezentatoarea și actrița Corina Dănilă este o figură care preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale. Recent a reînceput să apară la televizor în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe . Aprițiile sale la diverse evenimente mondene sau sociale atrag privirile celor din jur, iar Corina se bucură de complimente din partea tuturor, mai ales că a reușit să slăbească considerabil.