Corina Caragea și-a serbat ziua din nou, departe de țară. Ce destinație a ales

Citeste tot despre: 

Dacă anul trecut a avut parte de de ape turcoaz, nisip fin și de 30 de grade în termometre, Corina Caragea a preferat ceva mai puțin exotic decât insula Mauritius din Oceanul Indian, pentru a serba atât trecerea dintre ani cât și fapltul că a împlinit 38 de ani. A rămas pe Bătrânul Continent și a ales Barcelona, orașul lui Gaudi.

Cu doar câteva zile înainte, Corina Caragea a hotărât, ca și anul acesta să o prindă departe de colegi, de transmisiunile sportive şi de ştirile din sport pe care le prezintă la Pro TV. Astfel că fermecătoarea vedetă a luat primul zbor şi a ajuns în Barcerlona, în Spania, unde se relaxează şi acum alături de câţiva prieteni foarte buni. Vedeta a avut grijă ca înainte de a pleca să lase toate treburile rezolvate, să înregistreze câteva promouri şi să filmeze pentru emisiunea „Ce spun românii” unde a fost invitată alături de ceilalţi colegi de la emisiunea matinală dar şi de cei de la „România, te iubesc”.

„Corina se bucură de câteva grade în plus, în Barcelona şi speră ca apoi să fugă undeva unde să poată să facă şi plajă. Vrea să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile pentru un nou an plin de proiecte, de prezentări sportive şi de evenimente importante”, ne-au povestit surse apropiate ştiristei de la Pro TV. Corina Caragea a avut timp să se plimbe, să se relaxeze, să viziteze câteva locuri importante şi în următoarele zile va reveni pe micile ecrane.    

Loading...

Citește și

  • corina caragea, vacanta, insule, ocean, Mauritius, paradis

    Ape turcoaz, nisip fin, 30 de grade în termometre, miros de rom şi de vanilie, vegetaţie luxuriantă, păsări rare şi fructe despre care nici nu ştiai că există. Asta s-ar putea spune, în câteva cuvinte, despre insula Mauritius din Oceanul Indian, locul unde Corina Caragea a petrecut 10 zile de vis.

  • corina caragea prezentatoare stiri sport pro tv

    A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1