Corina Caragea, cu bigudiuri pe stradă

12-13-vedete-bp9h4362.jpg

Corina Caragea, aşa cum nu o vezi la televizor

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de Sport din România, Corina Caragea, ne-a lăsat cu gura căscată zilele trecute când, cu bigudiuri în cap, dar şi cu multe multe bagaje, a plecat de la sediul PRO TV din zona Pache Protopopescu şi a mers până la o prietenă, în cartierul 1 Mai.

Ştirista nu avea nici un stres că toată lumea se holba la bigudiurile ei uriaşe, dar s-a cam enervat din cauza bagajelor voluminoase. Cel mai probabil, bruneta se pregătea fie pentru o şedinţă foto, fie pentru buletinul de ştiri de la PRO TV. Corina nu este prima vedetă care a fost surprinsă cu moaţe pe stradă. Andreea Marin a făcut istorie cu astfel de fotografii.

Loading...

Citește și

  • corina caragea, vacanta, insule, ocean, Mauritius, paradis

    Ape turcoaz, nisip fin, 30 de grade în termometre, miros de rom şi de vanilie, vegetaţie luxuriantă, păsări rare şi fructe despre care nici nu ştiai că există. Asta s-ar putea spune, în câteva cuvinte, despre insula Mauritius din Oceanul Indian, locul unde Corina Caragea a petrecut 10 zile de vis.

  • corina caragea transformare par cret

    Așa n-ai mai văzut-o până acum! Corina Caragea a renunțat la părul ei drept pentru onduleuri și volum, în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”, o provocare lansată de hairstylistul Adrian Perjsovchi și acceptată de prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1