Constantin Enceanu îi face concurenţă lui Dan Bittman în afaceri

7-act-2.jpg

Dan Bittman este foarte mândru de investiţia sa de la Sulimanu

Constantin Enceanu nu a fost înzestrat doar cu voce bună, ci şi cu spirit antreprenorial şi a reuşit să facă bani frumoşi şi din cântat, dar şi din afaceri. În urmă cu câteva zile şi-a deschis recent un restaurant luxos, cu piscină, la Filiaşi. Artistul îi face concurenţă colegului său, Dan Bittman, care deţine un parc de sporturi nautice la Sulimanu.

La cei 55 de ani ai săi, Constantin Enceanu măsoară succesul pe toate planurile. Are o familie frumoasă, este şi bunic, şi iată că norocul l-a ”urmărit” şi în carieră. Din cântat a făcut o avere frumoasă, astfel că unul dintre cei mai apreciaţi solişti de muzică populară deţine împreună cu soţia sa, Angelica, o casă în Filiaşi, două apartamente în Craiova şi două spaţii comerciale. De curând, Enceanu s-a lansat şi în domeniul afacerilor, iar vineri şi-a deschis la Filiaşi o locaţie superbă unde îţi poţi petrece zilele toride de vară. Este vorba despre un restaurant dotat cu piscină atât pentru adulţi, cât şi pentru copii,  dar şi o terasă şi parcare. 

 

Apropiaţii artistului spun că investiţia s-ar fi ridicat la peste 150.000 de euro. În weekend, la deschidere, artistul i-a aşteptat pe invitaţi cu produsele celebrilor bucătari Cătălin Scărlătescu şi Iulian Mitea, iar colegele de scenă i-au fost alături la acest eveniment.

 

Enceanu nu este singurul artist care îşi încearcă norocul în afaceri. Acum doi ani, Dan Bittman a reuşit să transforme balta Sulimanu din Călăraşi într-un parc de sporturi nautice, investind peste 150.000 de euro în locaţia care se întinde pe circa 10 hectare şi are plajă, spaţii cochete de cazare, bar şi mai multe pontoane. Fiul său cel mare, Alexandru, se ocupă de tot, la fel cum şi fiica şi soţia lui Enceanu vor avea grijă de afacerea de la Filiaşi, cântăreţul având „agenda” plină de cântări la nunţi şi botezuri, plus concerte în toată ţara. Angelica lucrează la Trezoreria Filiaşi, pe post de expert, iar fiica lor, Cătălina, are grijă de cei doi copilaşi ai săi.

 

Loading...
 
 

Citește și