Constanţa. O fetiţă de 5 ani a ajuns la spital, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine

whatsapp-image-2021-07-21-at-21-22-17.jpg

Tubul a fost îndepărtat de pe mână cu un flex
foto: ISU Dobrogea
Citeste tot despre: 

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, miercuri seară, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia. Pompierii au reuşit să îi scoată mâna cu tot cu o ţeava respectivă, iar pentru îndepărtarea acesteia copilul va fi anesteziat.

UPDATE: Poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţei de cinci ani care a fost rănită, miercuri seara, după ce a rămas blocată cu mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil şi-a prins mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.
 
Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, urmând ca apoi ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1