Concurenții "Asia Express" s-au întors acasă. Răzvan Fodor, reacție delicioasă când și-a văzut soția, după două luni

irina_fodor.png

Irina Fodor
Irina Fodor, acasă după două luni, ciocnind un pahar cu soțul
foto: Instagram.com

Din 23 mai, de când s-a plecat în "Asia Express", iată că abia pe 20 iulie, după aproape două luni, concurenții s-au întors acasă. Click! îți prezintă imagini de la revederea cu familiile, dar și declarații despre aventura lor extenuantă, în Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel.

Cel mai așteptat reality-show al Antenei 1 se întoarce pe micile ecrane în această toamnă, iar echipa de filmare tocmai a revenit acasă, după ce și-a încheiat misiunea pe traseu. Filmările pe "Drumul Împăraților" au durat două luni, iar cele 9 echipe de vedete au parcurs țări precum Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel.

Răzvan Fodor: "Mi-a venit franțuzoaica acasă"

Concurenții "Asia Express" sezonul 4 au avut de respectat aceleași reguli, ca și până acum: au avut la dispoziție un dolar pe zi, și-au găsit singuri mâncare, cazare și transport, au trecut peste barierele culturale, peste cele lingvistice, au ieșit din zonele de confort și și-au depășit limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei. Irina Fodor (31 de ani), noua prezentatoare a show-ului, după ce Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate, i-a avut alături pe Oase și Marius Damian, iar de acasă au susținut-o soțul Răzvan Fodor și fiica Diana (10 ani). Aceștia s-au bucurat, evident, de revenirea acasă a Irinei, însă Fodor a punctat momentul și pe Instagram, cu o poză și cu un mesaj în stilu-i caracteristic: "Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia!".

 • Alexandra Ungureanu
  Alexandra Ungureanu
  foto: Instagram.com
 • Irina Fodor
  Irina Fodor, acasă după două luni, ciocnind un pahar cu soțul
  foto: Instagram.com
 • Lidia Buble și sora ei, Estera Buble
  Lidia Buble și sora ei, Estera Buble
  foto: Instagram.com
 • Lidia Buble
  Lidia Buble
  foto: Instagram.com
 • Mihai și Elwira Petre
  Mihai și Elwira Petre
  foto: Instagram.com
 • Patrizia Paglieri
  Patrizia Paglieri
  foto: Instagram.com
 • Maximize

1/6

Vedetele sunt din nou active în mediul online

După ce au revenit în țară, de la filmările emisiunii "Asia Express", vdetele au și intrat în contact cu fanii lor, pe rețelele sociale. Lidia Buble (28 ani) a revenit cu forțe proaspete și cu un tonus bun. "Iubirileee meleee! S-a întors mama voastră. Ce faceți voooi? V-am lipsit?", a scris luni, Lidia, pe Instagram. "M-am întors și abia aștept să stau la vorbă cu toată lumea, că mi-a lipsit să ascult muzică și să mă conectez cu voi", a mai scris Lidia Buble, care a participat în competiție alături de sora ei, Estera.

lidia_buble_si_sora_ei_estera_buble.jpg

Lidia Buble și sora ei, Estera Buble
Lidia Buble și sora ei, Estera Buble
foto: Instagram.com

Patrizia Paglieri, direct în vacanță, după chinul din "Asia Express"

Patricia Paglieri (50 ani) și-a anunțat încă de luni admiratorii că s-a întors acasă. "Fericirea nu depinde de ceea ce ai sau ești. Ea se bazează numai pe ce gândești (Buddha)", a fost prima postare a Patriciei, pe Facebook. "Păstrează-ți calmul și radiază pozitivitate", a continuat ea, semn că deplasarea i-a priit. Patricia s-a și îmbarcat pentru o plecare într-o vacanță, în Insula Capri. "A sosit vacanța", a mai scris ea marți, în dreptul unei imagini de pe un vas. 

mihai_si_elwira_petre.png

Mihai și Elwira Petre
Mihai și Elwira Petre
foto: Instagram.com

Mihai și Elwira Petre: "A fost intens"

"Am ajuns acasă. Ne-am întors din Asia Express. A fost intens. Suntem emoționați. Astăzi ne vedem fetițele", au anunțat și soții Mihai și Elwira Petre.
Alexandra Ungureanu abia aștepta și ea să revină acasă. "Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru Asia Express s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live, aici, pe Insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia", a scris Alexandra, care a concurat alături de mama ei, Anca.

Cele nouă echipe care vor participa în noul sezon

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină, pe care le vom vedea la Asia Express sezonul 4.

Citește și:

Asia Express sezonul 4. Cine e Zarug și cu ce se ocupă. A șocat la "Chefi la cuțite" cu tocurile și cu discursul

ASIA EXPRESS sezonul 4. Ce a pățit Irina Fodor la sosirea în Turcia: "Gina, pentru asta nu m-ai pregătit"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1