Concurentele de la Cabană se antrenează ca să-şi facă intrarea în „Ferma” de la PRO TV

ferma-2019-pro-tv-florin-pastrama.jpg

Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze
Foto: PRO TV

Încă din prima săptămână în reality-showul „Ferma” (PRO TV), șase dintre concurenţi au pierdut un duel, au fost numiţi „bandiţi” şi trimişi la o Cabană în apropierea fermei. Geanina Ilieş, Otilia Brumă – Bilionera şi Otniela Sandu alături de Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu se pregătesc de intrarea în concurs şi au început să se antreneze!

Reality-showul „Ferma” (PRO TV) e imprevizibi. De exemplu, după duleul dintre Brigitte Năstase şi Ioana Filimon, telespectatorii se pot aştepta ca din moment în moment să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi cei 6 „bandiţi” de la Cabană: Geanina Ilieş, Otilia Brumă– Bilionera, Otniela Sandu, Kamara, Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu.

Florin Pastramă le ajută pe concurentele de la Cabană să se menţină în formă

Cele trei concurente sunt în relaţii bune şi chiar au devenit prietene în aceste câteva săptămâni de când au acceptat provocarea „Ferma”.

ferma-2019-pro-tv-florin-pastrama-otniela.jpg

Florin Pastramă şi-a ajutat colegele să se antreneze
Foto: PRO TV

Fiind ferite de duel cel puțin până în momentul de faţă, ele preferă să se antreneze din greu pentru ce va urma. Bunul lor prieten Florin Pastramă le ajută pe toate să se menţină în formă, dar să fie şi pregătite pentru orice.

ferma-2019-pro-tv-geanina-ilies-in-zapada.jpg

Geanina Ilieş este foarte sexy în orice ipostază
Foto:PRO TV

Le-a învăţat să taie lemne şi le este chiar şi partener când vor să facă exerciţii. Otilia Brumă – Bilionera e una dintre vedetele care face exerciţii şi se consideră „un membru valoros al echipei”. Singurele ei temeri au fost de la început „să nu își poată face exerciţiile fizice zilnice şi să nu aibă mâncarea cu care e obişnuită”. La rândul ei, Geanina Ilieş a mărturisit că „femeile au fost întotdeauna puternice și o femeie puternică ştie că hotărârea şi forţa sunt la fel de feminine precum intuiţia şi sensibilitatea”.

Otniela Sandu a terminat un semimaraton

Una dintre cele mai curtate concurente, Otniela Sandu este sportivă și a participat şi la „Supravieţuitorul” (PRO TV).

ferma-2019-pro-tv-otilia-sprijinita-vali-barbulescu-kamara.jpg

Otilia Bilionera are ajutoare de nădejde în „Fermă”
Foto:PRO TV

„Am terminat primul meu semimaraton deși nu mă gândeam că voi putea. A fost un traseu montan, eu nu alergasem până atunci, mi-a fost foarte greu. La linia de finish, când mi-au pus medalia, a fost un moment în care m-am simţit foarte mândră că orice e posibil. Trebuie să lupţi şi să crezi că poţi depăşi orice situaţie sau moment greu. Am avut doup unghii minus la picioare pentru că am forţat foarte tare, m-am lovit la genunchi, dar nu s-a pus problema să renunţ. Uneori duc lucrurile la extrem, sunt competitivă, ambiţioasă, nu renunţ”, ne-a mărturisit Otniela înainte de a intra în „Ferma”.

Loading...

Citește și

  • ferma 2019 vila klaus

    Misterul locului unde se filmează Ferma 2019, reality-show-ul de la Pro TV, a fost spulberat. Click! a aflat unde au decis producătorii să-i ducă în mare secret pe cei 18 concurenţi. Până acum tot ce se ştia era că vedetele angrenate în acest proiect vor locui într-o casă dărăpănată în munţii din României. Se pare că vila a fost în trecut locul unde regele Mihai a făcut un an de şcoală şi ulterior a fost folosită ca destinaţie de vacanţă pentru copii.

  • mihaela radulescu cristian bozgan

    Mihaela Rădulescu, noua prezentatoare a reality-show-ului „Ferma” (Pro TV), și colegul ei, Cristian Bozgan, sunt cunoștințe vechi. Încă din prima emisiune a sezonului nou de la „Ferma”, pe 29 ianuarie, Cristian Bozgan şi-a intrat în rolul de mentor al concurenţilor. Click! a aflat direct de la partenerul de filmare al Mihaelei Rădulescu ce părere are despre divă și de cât timp sunt prieteni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1