Concurenta de la ”Vocea României” a avut o tumoare pe creier cât o portocală

ana_mardare.jpg

ana mardare
Ana Mardare a impresionat juriul la prima ediție a show-ului ”Vocea României”
foto: arhivă personală

Cântăreața Ana Mardare (30 de ani) și-a revenit miraculos după ce, în urmă cu o lună, a intrat în comă și a fost operată pe creier. Medicii i-au extirpat o tumoare de dimensiunile unei portocale.

Ana Mardare a participat la primul sezon de ”Vocea României”, când i-a cucerit cu vocea ei pe Smiley și pe Marius Moga. În urmă cu o lună, după un spectacol, Anei i s-a făcut rău. Le-a spus colegilor că nu mai vede, dar a pus totul pe seama oboselii. Un coleg de trupă a chemat ambulanța, iar starea fetei s-a agravat foarte repede: a făcut convulsii și a intrat în comă.

Solista a fost transportată de urgență la spital, iar verdictul medicilor a fost cumplit: tumoare pe creier. Medicii i-au descoperit o tumoare la cap de 9 cm. Ana a intrat în comă, a fost operată de urgență, iar acum zâmbește din nou.

 

Loading...

Citește și

  • ana mardare

    Ana Mardare, cântăreața de 30 de ani care a participat în primul sezon de "Vocea României", a intrat brusc în comă după un concert. Luna trecută, după ce a susținut un spectacol, a coborât de pe scenă și totul a luat o întorsătură tragică pentru ea. Le-a spus colegilor că nu mai vede, dar a pus totul pe seama oboselii. Un coleg de trupă a chemat ambulanța, iar starea fetei s-a agravat foarte repede: a făcut convulsii și a intrat în comă.

  • ana mardare coma operatie creier tumora

    Ce întorsătură a luat viaţa pentru Ana Mardare, artista de 30 de ani care a făcut furori în sezoanele trecute de la "Vocea României". Cântăreaţa a susţinut un concert în urmp cu două weekend-uri, iar după ce a cobărât de pe scenă totul s-a complicat pentru ea. Le-a spus colegilor că nu mai vede, apoi a făcut convulsii şi a intrat în comă. La spital, medicii i-au depistat o tumoră de 9 centimetri pe creier. Viaţa ei atârnă acum de un fir de aţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1