Concurentă „Bravo, ai stil!”, către Iulia Albu: „Ești simpatică în comparație cu Hitler”

iulia.jpg

iulia albu
Iulia Albu este cel mai temut jurat de la "Bravo, ai stil!"
Foto: captură Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Iulia Albu s-a obișnuit ca în rubrica sa permanentă de la „Wowbiz”, în care le oferă note și trofee vedetelor autohtone pentru felul în care s-au îmbrăcat la diverse evenimente mondene, să nu fie contestată de nimeni. Lucrurile se schimbă însă în show-ul în care este jurat, “Bravo, ai stil!”, căci se află într-un dialog permanent cu concurentele.

Dintre cele 10 fete care s-au aventurat în concurs au mai rămas cinci, dar dintre toate, una se diferențiază pentru că are mereu câte ceva de spus, iar contrele cu Iulia Albu sunt la ordinea zilei. Și joi, 29 septembrie, cele două au avut un schimb acid de replici. Totul a pornit de la ținuta Silviei, una dintre fetele care aspiră la o carieră în televiziune și la premiul de 100.000 de lei. Aceasta s-a îmbrăcat într-o salopetă colorată, cu multe paiete, dar aceste element nu a fost pe placul Iuliei Albu. 

silvia_2.jpg

silvia
Silvia este una dintre cele mai controversate concurente
Foto: captură Kanal D

 

De aici, a pornit un mic război. Silvia a ținut să precizeze că se simte persecutată de fashion editorul care nu o apreciază pentru originalitate și excentricitate. 

"Încerci să mă transformi în tu. Tu ai un singur stil. Tu ești foarte simpatică, dar în comparație cu Hitler. Tu porţi mereu nişte mâneci pe care le strâmtezi, le scurtezi, eu mă îmbrac azi în paiete, mâine îmi pun un porumb în cap sau chiloți de tablă. Așa sunt eu, excentrică și versatilă. O să vin în chiloți de tablă în emisiune. Nu vreau să par interesantă, dar mă simt persecutată atunci când îmi spui mereu că eu copiez. Am inceput să cred că ești foarete rea cu mine pentru că îți dorești să mă schimb. M-ai pus să-mi schimb stilul", a spus Silvia către Iulia Albu.

silvia.jpg

silvia
Ținuta Silviei nu a fost pe placul Iuliei Albu
Foto: captură Kanal D

 

Iulia a părut exasperată de faptul că Silvia contestă tot timpul ce i se spune și i-a reamintit că tot încearcă să o copieze. "Tu mi-ai copiat nu știu câte look-uri! Îmi spuneai că mă divinizezi și îți dorești să fii ca mine. Nu ești nici versatilă, nici excentrică. Ești tare de gură, iar asta te face să nu ai niciun stil. Nu mă mai interesează nimic din ceea ce ai de spus. Eu nu trebuie să mă obișnuiesc cu nimic", a replicat fashion editorul.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5