Concert cu probleme pentru Lidia Buble. A avut nevoie de medic

lidia.jpg

lidia buble
Lidia nu s-a simțit prea bine la cel mai recent concert
Foto: arhivă personală

Concertul Lidiei Buble din Parcul Cișmigiu, de duminică, 29 mai, a avut un final neprevăzut. Și nu a fost vorba de vreo surpriză plăcută din partea cântăreței, ci din contră. Aceasta i-a pus în stare de alertă pe fanii veniți la spectacolul ei, căci s-a simțit rău spre sfârșitul actului său artistic.

Cântăreața de 22 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după cum ea însăși a anunțat pe pagina ei de Facebook. Mai mult, și-a cerut și scuze în fața fanilor, nu înainte de a le mulțumi pentru căldura cu care a fost întâmpinată. "București, ai strălucit în seara asta! Vă mulțumesc mult pentru tot și îmi cer scuze pentru momentul de la final. Am avut nevoie de niște îngrijiri medicale, dar acum mă simt mult mai bine", a fost mesajul prin care Lidia și-a liniștit fanii alarmați de starea ei de sănătate.

lidia_buble.jpg

lidia buble
Lidia Buble este mereu aproape de fanii săi
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

 • Lidia Buble, zâmbet, viața amoroasă

  Lidia Buble e toată numai un zâmbet. Dacă până acum Lidia s-a ferit să vorbească despre viaţa ei amoroasă, acum spune că este mai îndrăgostită ca oricând. Şi dacă lumea a arătat-o cu degetul, acuzând-o că a distrus căsnicia iubitului ei, Răzvan Simion, cântăreaţa spune că nu este păcătoasă.

 • lidia buble

  Copilăria Lidiei Buble a fost presărată cu mici incidemnte de care acum artista îşi aduce aminte cu umor. Cântăreaţa a povestit,miercuri dimineaţa, în direct, la Radio 21, cum a luat bătaie de la părinți când era mică, pentru că a cântat o piesă a trupei Andre.

 • lidia buble

  Lidia Buble (22 de ani) a ajuns să aibă siluetă de fotomodel. Deși în urmă cu câțiva ani nu arăta așa cum și-ar fi dorit, întrucât avea kilograme bune în plus și un trup netonifiat, drumurile la sala de sport și dieta își arată acum rezultatele.

 • lidia buble

  Lidia Buble (22 de ani) și-a obișnuit fanii cu o coafură lejeră pe care o poartă mai mereu. Cântăreața își poartă podoaba capilară în nuanțe naturale de blond și șaten, iar până acum nu s-a îndurat să-i ia din lungime.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1