Colegii de la X Factor nu-i spun pe numele real solistului de la Carla’s Dreams

x_factor.jpg

x factor
La X Factor încă se păstrează misterul cu privire la identitatea solistului de la Carla's Dreams
Foto: Antena 1

În sfârșit, s-a făcut lumină în cazul identității băieților din trupa Carla’s Dreams. Chiar dacă lor le plăcea să-i țină pe jar pe fani cu privire la asocierea unor nume și a unor chipuri, ei bine, artiștii din Republica Moldova s-au văzut desconspirați de o echipă de jurnaliști din Rusia.

Au fost mereu atenți să nu fie surprinși fără desenul de pe față, devenit un fel de marcă înregistrată a moldovenilor, dar fotografii iscoditori din Rusia i-au urmărit zi de zi până i-au găsit la un local, unde, evident, veniseră ca “civili”, fără măști.

Astfel, despre solist s-a aflat că este Andrei Țăruș, născut în 25 octombrie 1984, în orașul Slobozia din Republica Moldova. A absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Țăruș a fost membru al trupei In Quadro.

andrei carlas dreamsZoom
Numele solistului de la Carla's Dreams este Andrei Țăruș
Foto: life.ru

 

Cu toate că întreaga Românie a aflat numele real al noului membru din juriul "X Factor", colegii săi de emisiune nu-i spun niciodată Andrei. Acesta s-a prezentat drept Sergiu, mai ales că la momentul filmării audițiilor, identitatea cântărețului nu era cunoscută de către publicul larg. Este de urmărit dacă acest tipar se va urmări ș în cadrul galelor live.

“Îi place și lui Sergiu”, a spus Dani în culise. Până acum, nici prezentatorii, Răzvan și Dani, și nici vedetele din juriu nu s-au dat nicio clipă de gol și nu i-au spus vreodată Andrei.

quadro

 

Și când a fost întrebat câți ani are, solistul de la Carla’s Dreams a dat din colț în colț și a dat niște numere aleatorii: 17, 34, 35, reușind să se eschiveze fără a da mai multe detalii despre sine.

loading...

Citește și

 • carla s dreams fara masti

  Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

 • carla's dreams x-factor machiaj pictura

  Deşi toată lumea a văzut cum arată băieţii de la Carla's Dreams fără măşti, vineri seara, solistul care face parte din juriul X-Factor, va avea grijă de identitatea lui. Astfel, nici vorbă să-şi arate chipul, ba mai mult, el a decis ca pentru fiecare ediţie a concursului muzical de la Antena 1 să-şi schimbe "înfăţişarea".

 • carlas dreams

  Ori sunt melomani din cale-afară, ori sunt cei mai receptivi polițiști din lume. După ce l-au învățat pe Smiley ce trebuie să facă pentru a intra în legalitate după ce și-a pierdut buletinul, reprezentanții Ministerului de Interne au vrut să clarifice situația celor mai cunoscuți ”mascați” din showbiz-ul românesc.

 • x factor juriu

  În ultimele zile au apărut zvonuri care l-au dat pe Ștefan Bănică plecat din postura de jurat X Factor, dar s-au dovedit a fi false. Mai mult, Antena 1 a plusat cu un alt nume greu din showbiz-ul autohton, Carla's Dreams, cel care debutează astfel în lumea televiziunii.