Codin Maticiuc, apel disperat: "A avut accident(...) arată aşa cum vedeţi"

18673228_639504652906182_3449810760384009115_o.jpg

Foto
Codin Maticiuc a cerut ajutorul prietenilor virtuali
Foto:Arhivă personală

Codin Maticiuc (37 ani) este unul dintre personajele autohtone renumite pentru petrecerile luxoase la care participă, dar şi pentru implicareaa în diferite acte caritabile. Recent, s-a implicat în cazul unui copil bolnav de cancer şi i-a plătiti acestuia tratamentul pe care părinţii nu şi-l mai puteau permite. Mai mult decât atât, a impresionat nenumăraţi oameni atunci când a vorbit despre cazul fetiţei, internate într-o cameră cu numărul 702, care se lupta cu o boală necruţătoare. Codin a scris un mesaj pe Facebook atunci când aceasta a pierdut lupta cu boala prea mare pentru un trup atât de firav.

Codin acţionează când este vorba de ajutorarea celor aflaţi în momente de cumpănă. Aşadar, a scris pe contul personal de socializare un mesaj prin care solicită ajutorul prietenilor săi virtuali. Unchiul unei prietene bune a lui Codin a fost implicat într-un accident grav de maşină şi are nevoie urgenă de sânge. Vedeta i-a rugat pe toţi cei care pot dona, să facă acest lucru şi să nu rămână indiferent în faţa unui asemenea eveniment nefericit.

22894368_1719286865046308_2205724002809453761_n.jpg

foto
Accidentul a fost unul grav, iar starea de sănătate a bărbatului este precară
Foto:Arhivă personală

"Dacă poate cineva dona mâine până în ora 13.00 sânge AB4 negativ pentru Popescu Viorel (unchiul unei prietene) la Spital Floreasca. A avut accident de maşină cu un Mercedes S-Klass care acum arată aşa cum vedeţi", este mesajul scris de Codin. Alături de mesaj, Codin a încărcat fotografia cu maşina avariată pentru a arăta prietenilor din mediul online gravitatea incidentului în care a fost implicat unchiul prietenei sale.

Loading...

Citește și

  • codin Maticiuc, scrisoare, carte, scriitor

    Nu suntem noi doi în termeni prea dulci, deși nu ne cunoaștem deloc. Oricum, fiind din tabere de vârstă, idoli, opțiuni cultural-spirituale diferite total. Dar… mânat de gelozie și furat de aparențe am avut o reacție cam acră, nu acidă, nu alancidă, ci doar acră la apariția cărții dumitale.

  • codin maticiuc sange

    A vrut să facă un gest umanitar, dar nu a trecut de chestionarul asistenţilor de la Institutul de Transfuzie Sanguină. Codin Maticiuc a fost refuzat pe motiv că a avut mai multe partenere de sex în ultimele şase luni. Revoltat, tânărul şi-a strigat nemulţumirea pe pagina lui de Facebook.