Claudia Pavel, înjurată ca la uşa cortului de Mihai Morar: "Unde p*** mea te crezi aici?"

claudia_pavel.jpg

Claudia Pavel aka Cream
Foto: Arhiva personală

Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, a povestit, pe un cont de socializare că Mihai Morar a jignit-o enorm în cadrul unei emisiuni.

Claudia a trecut printr-o experienţă neplăcută la ediţia de vineri a emisiunii "Răi da' Buni", când Mihai a înjurat-o şi s-a purtat urât cu ea. 

"MIHAI MORAR, în seara asta la «Răi da' buni»:
«CU FIŢELE ASTEA SĂ TE ÎNTORCI ÎN AMERICA, UNDE P__A MEA TE CREZI AICI?»

Dragii mei, în seara aceasta am avut neplăcerea de a fi prezentă la emisiunea Răi da' buni, unde am avut marea dezamăgire de a găsi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ură, agresiv", a început cântăreaţa postarea de pe Facebook. 

Totul a început când Claudia a fost amânată de mai multe ori de către echipa emisiunii. Ea a înţeles motivele lor, însă a fost şocată de comportamentul lui Mihai când a apucat să intre în direct. El nu ştia nimic despre Claudia şi tot ce a spus a fost că fiul ei, Noah, e mulatru, lucru pe care Claudia îl consideră dovadă de rasism.

"De luni, 29 septembrie, când echipa "Răi da' buni" a fost prezenta la premiera filmului meu "Terapie pt crima" si nu au mai avut timp sa intram in direct am stabilit ca miercuri voi fi invitata in platoul emisiunii "pentru a avea timp"(asa mi s a spus) pentru a vorbi despre film, lansarea unui nou single si in general despre proiectele mele.

mihai_morar.jpg

Mihai Morar
Foto: Arhiva personală

Am fost amanata pana astazi, cand am facut un efort sa ajung pt ca a trebuit sa scurtez o alta filmare pentru a ajunge la ei in emisiune deoarece au insistat foarte mult sa vin.

Subiectele din emisiune au durat mai mult decat a fost prevazut, probabil, si au ramas fix 5 minute pentru mine la sfarsit sa vorbim si sa si cant piesa.

Nici o problema pana aici, se mai intampla, mai ales ca era vorba de o batranica care avea nevoie de ajutor.

Cand am intrat in platou, Mihai Morar mi-a adresat doua propozitii si bineinteles ca abia am avut timp sa-i raspund, mi-a spus ca am un copil mulatru si ca m-am mutat definitiv in romania, asa a presupus el...nu stia de ce am venit la emisiune, nu l-a interesat de ce am fost invitata de catre propria-i echipa... reactia normala, decenta, profesionista, de bun simt, ar fi fost niste scuze si promisiunea ca vom avea alta data timp de vorbit despre ceea ce am fost initial invitata sa vorbesc", a povestit Claudia.

Totul a culminat când artista l-a întrebat pe Mihai ce s-a întâmplat, iar acesta a început să ţipe la ea şi să fie foarte agresiv.

"Dupa ce am iesit din live, am avut"indrazneala" de a-l intreba ce s-a intamplat.(pe un ton prietenos, calm).
Raspunsul a fost unul socant, abuziv, pe un ton foarte ridicat (tipat), intrebandu-ma intr-un mod foarte agresiv "care e problema mea" si "de ce ma cert cu el". Eu l-am spus ca nu ma cert cu el si ca il rog sa se calmeze si l-am intrebat de ce tot ce a putut sa zica este o remarca rasista la adresa fiului meu si faptul ca m-am mutat definitiv in Romania, dupa care m-a grabit sa cant .
Mi-a spus (urland, gesticuland, aprinzandu-si o tigara tremurand de nervi, printre mai multe injurii pe care nu am cum sa le reproduc) ca nu gaseste nimic gresit in ceea ce a spus el si il citez "cu fitele astea sa te intorci in America,unde p..a mea te crezi aici?"(extrem de agresiv).

Domnule Morar, oamenii pot fi albi,creoli,galbeni,rosii,roz,verzi etc..atunci cand te referi la o persoana si primul lucru pe care il spui pentru descrierea persoanei intr-o discutie este culoare pielii acestuia, se numeste rasism.
Potrivit legii audiovizualului este o forma de discriminare referirea la rasa,etnie,religie,orientare sexuala si se sanctioneaza potrivit legii.
Eu am fost educata si crescuta sa vad toti oamenii ca pe copiii lui Dumnezeu, sa vad binele si frumosul din ei,sa ii respect si sa tratez pe toata lumea asa cum eu imi doresc sa fiu tratata.
Ma intorc acasa in Romania cat de des pot pentru ca imi iubesc tara si imi doresc ca Noah,fiul meu,sa cunoasca cultura noastra si nimic,nici un comentariu rautacios nu ma va face sa imi opresc activitatea profesionala in Tara mea Sau sa vin acasa la mama si tatal meu impreuna cu fiul si logodnicul meu.
Comportamentul tau,Mihai,nu ar face cinste nici unui barbat pe lumea asta de oriunde ar proveni el,si orice culoare ar avea,nu m am asteptat nici o clipa ca ma ma voi duce la emisiune la Antena Stars si voi pleca de acolo injurata,abuzata,desconsiderata si judecata.
Ne vom ruga pentru tine, linistea si fericirea ta draga Mihai!", a completat Claudia.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1