Claudia Pavel, adevărul despre relația cu Cazacu: «Nu știam despre existența iubitei»

claudia_pavel_bust.jpg

Claudia Pavel
Foto Arhiva personala

Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

Claudia a fost acuzată că ar avea o relație cu Cătălin Cazacu care are formează deja un cuplu cu altă femeie. Solista a mărturisit adevărul despre relația dintre cei doi și a declarat că totul este extraordinar între ei. Claudia a subliniat faptul că nu știa despre existența unei alte femei în viața lui Cătălin. 

„Este un subiect frumos, care s-a transformat în ceva grotesc. În realitate totul este extraordinar. Noi nu ne cunoșteam dinainte. L-am cunoscut la prima întâlnire cu producția. Este o relație foarte specială. Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiați. A fost distorsionat adevărul, lăsând să se înțeleagă că am făcut sex, însă nu s-a întâmplat. Noi suntem filmați acolo 24 din 24 de ore. Cătălin a fost minunat cu mine, a fost lângă mine, m-a împins să continui competiția. O să-i mulțumesc toată viața de cât de mult bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiția a ceea ce este între mine și Cătălin. Există niște sentimente extrem de curate. Nu putem defini, o să vedem când va veni Cătălin acasă să vedem dacă vom continua. Nu știam despre existența iubitei, eu nu sunt o femeie care strică relații. Îmi place totul la el. Nu i-am găsit niciun defect”, a mărturisit Claudia.

Claudia a mărturisit că i-a fost greu să facă față competiției, însă a adorat fiecare clipă petrecută acolo și i-a simțit pe colegii ei ca fiind o adevărată familiei care a fost foarte unită.

„Este un moment greu. Nominalizarea nu este deloc usoara. Eu am stiut ca voi fi nominalizată. Vladimir Draghia mi-a spus că voi fi prima nominalizată. E o tristețe pe care o simți. Jocul este o experiență extraordinară. Te îndrăgostești de spiritul Exatlon. Oamenii de acolo îți devin familie. Plângi și râzi alături de ei. Treci prin clipe minunate și grele. Când ești nominalizat, tu esti cel mai probabil eliminat. Publicul este inffluenșat de alegerea concurenților. Nu m-am așteptat să fiu eliminată, știam că sunt ferica slabă

Au fost momente grele. Dar pe cât de grele au fost, pe atât de frumoase au fost. Am fost o echipă extrem de unită. Am primit foarte multe mesaje foarte urâte după. Familia mea s-a speriat cu adevărat. Am primit amenințări cu moartea. Motivele au fost că nu le-am îmbrățișat pe Bulimar și pe Anca Surdu după ce am fost eliminată. Iar un alt motiv a fost că i-aș fi ruinat căsnicia lui Cătălin Cazacu”, a declarat Claudia Pavel la Kanal D.

 

loading...
Loading...

Citește și