Claudia Pătrășcanu, război cu familia Bădălău: "Strig disperată către toate autoritățile. Voi merge până la CEDO"

claudia-patrascanu.jpg

Claudia Pătrășcanu e în războiu cu familia soțului
foto: Click!

Nu se lasă! Claudia Pătrășcanu continuă lupta cu Gabi Bădălău, bărbatul cu care se află în divorț. Artistei îi este teamă de o decizie prin care instanța de judecată i-ar putea încredința pe cei doi copii tatălui lor.

De un an și patru luni, Claudia Pătrășcanu duce un război pe față cu tatăl copiilor săi. Săptămâna trecută a avut o nouă înfățișare în procesul de custodie și divorț și solista a considerat că deja i se fac nedreptăți. Artista consideră că familia Bădălău este favorizată, după ce nu i s-au luat în considerare probele depuse la dosar.

După dezvăluirile-bombă pe care le-a făcut pe Facebook, cântăreața a ținut să facă noi precizări și e hotărâtă să meargă până la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) dacă va fi defavorizată. "Oameni buni, dacă într-o instanță în care mă judec timp de 1 an și 4 luni nu sunt lăsată să vorbesc, răspund doar cu Da sau Nu, sunt ținută la ușă, pedepsită că am atras atenția unui jurământ mincinos, am ales să lupt singură pentru copiii mei, să încerc a face dreptate, să strig cu disperare să fiu auzită de domnul Ministru al Justiției, de Poliție, de Procuratură, poate chiar să ajung la CEDO, la mama și copilul”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri șocante din familia Bădălău: sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău încep lupta pe copii și pe avere! Își dispută partajul și programul de vizită al celor doi băieți

Artistei îi este teamă de faptul că magistrații i-ar putea încredința pe cei doi băieții, Nicolas și Gabriel, tatălui lor, Gabi Bădălău. Având în vedere că a solicitat test antidrog pentru fostul soț, probabil Claudia se teme pentru copiii ei.

1-famile_badalau_1.jpg

Gabi Bădălău și Claudia au doi copii

"Nu voi permite niciodată în viața aceasta ca băieții mei să fie educați de această “familie” fără scrupule, să mi-i ducă pe un drum greșit, același drum pe care l-au dus pe propriul copil, să nu crească cu iubire și credință! De aceea strig disperată către toate autoritățile: FACEȚI CEVA! Aveți totul depus la dosar! Cereri trimise cu disperare peste tot! Este vorba de doi minori care pot ajunge exemplul țării, copiii sunt viitorul, pe ei trebuie să-i ajutam, nu treceți cu vederea doar pentru că unii au bani și putere!”, a mai scris pr Facebook Claudia Pătrășcanu.

Loading...
 
 

Citește și