Claudia Pătrășcanu este gravidă! Va fi mamă pentru a doua oară

claudia.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu și-a reluat cariera de cântăreață
Foto: arhivă personală

Claudia Pătrășcanu a făcut nuntă mare la sfârșitul lunii mai, cu Gabi Bădălău, cel cu care are deja un băiețel, pe Gabriel Alexandru, micuțul de un an și jumătate. Cei doi proaspăt însurăței și-au dorit să-și mărească familia, iar miercuri seară, 22 iunie, Claudia a făcut fericitul anunț.

Invitată la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că așteaptă un copil și că are bănuiala că cel de-al doilea moștenitor al familiei va fi fetiță. Chiar dacă în momentul în care a intrat în biserică și a spus "Da" în fața lui Dumnezeu, fosta componentă a trupei Sexxy era gravidă, aceasta a mărturisit că pe atunci nu știa nimic.

"Mă gândesc că este o minune, o binecuvântare. Cu familia deja am împărtăşit această bucurie. Ne-am dorit mult şi al doilea copil. Nu ne aşteptam să vină aşa repede. La nuntă eram însărcinată, dar nu am ştiut. Am o lună şi puţin. Gabi îşi doreşte 95% să fie băiat, dar eu simt că e fată", a declarat solista la emisiunea lui Cristi Brancu.

claudia_familie.jpg

Claudia și Gabi Bădălau au deja un copil împreună
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Puţine nunţi mondene au fost atât de spectaculoase precum cea de sâmbătă, dintre Claudia Pătrăşcanu şi alesul ei, Gabi Bădălău. Pentru evenimentul care a reunit 300 de invitaţi, solista a făcut o combinaţie ideală între recepţie luxoasă şi petrecere câmpenească, iar proţapul amenajat afară a fost atracţia serii.

  • claudia patrascanu gabi badalau nunta

    O zi şi o noapte emoţionante de la un capăt la altul. De asta a avut parte sâmbătă (28 mai) Claudia Pătrăşcanu la nunta cu Gabi Bădălău. Artista a plâns în biserică, iar în deschiderea petrecerii a reuşit să-l emoţioneze şi pe proaspătul ei soţ. Cântăreaţa şi afaceristul au urcat pe scenă şi au dansat valsul miresei, iar gestul brunetei l-a făcut pe fiul fostului senator Bădălău să se piardă cu firea.

  • Emoţii mari sâmbătă (28 mai) pentru fosta solistă Sexxy, Caudia Pătrăşcanu. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă şi a păşit în faţa altarului alături de soţul ei, Gabi Bădălău. Ceremonia a fost oficiată de un sobor de preoţi.

  • claudia sexxy patrascanu gravida badalau

    Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) a născut, în această dimineaţă (25 noiembrie), un băieţel perfect sănătos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1