Claudia Pătrășcanu, declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: «Pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om»

12-13-vedete-12.jpg

Claudia şi Gabi s-au despărţit după şase ani

Claudia Pătrăşcanu (40 de ani), solista trupei Sexxy, şi Gabi Bădălău (34 de ani) formau un cuplu fericit până în urmă cu o lună şi jumătate, când ea a anunţat divorţul, pe contul de Facebook.

În urmă cu două zile, senzuala brunetă a vorbit despre despărţire: “Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars.

“Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele, de dragul copiilor. Mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a  mai adăugat ea.

 

Citește și:

Claudia Pătrăscanu şi Gabi Bădălău se luptă în instanţă pentru custodia copiilor şi avere

Claudia Pătrăşcanu, ajutată de Andreea Bănică să plece din vila soțului

Loading...